FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vedení - účetnictví - daňová evidence

Vedení - účetnictví - daňové evidence - poradenství

Advokátní kancelář - generální praxe

Daňové poradenství. Vedení: - účetnictví - daňové evidence - mzdové a personální agendy.

Lendings-půjčky zprostředkování půjček

Organizační a ekonomické služby. Organizační a ekonomické služby - daňová evidence a účetnictví, poradenství, pojištění majetku a odpovědnosti nejen podnikatelů. Info, investice, projekty, stavby.

Řešíme dluhy a exekuce – všemi možnými způsoby a po celé ČR. Správa dluhů, konsolidace úvěrů, bankovní i nebankovní hypotéky, výkupy nemovitostí za hotové. Sjednotíme či vyplatíme Vaše půjčky, zastavíme sankce, exekuce i nařízenou dražbu – rychlé vyřízení bez poplatků předem. Navíc i možnost práce z domova – zajímavé odměny za minimum času.

Účetní a vzdělávací kancelář Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Vzdělávání dospělých a jiné vzdělávání.

Účetnictví, daně, audit. Právní a účetní činnosti a jejich revize; daňové poradenství; průzkum trhu a veřejného mínění; poradenství v oblasti podnikání a řízení, holdingové společnosti.

Daňový poradce. Vedení účetnictví.

Služby: - vedení jednoduchého účetnictví - vedení podvojného účetnictví - kompletní evidence DPH - evidence dokladů a zpracování statistických výkazů - zastupování klienta při jednání na finančním úřadu, OSSZ, VZP - personalistika a mzdy - veškerá daňová přiznání, včetně daně z příjmu

Daňové poradenství a účetní služby. Nabízíme právní a daňové poradenství, účetnictví a výstavbu pozemních a inženýrských staveb.

Daňové a ekonomické poradenství včetně právní pomoci.

Advokátní kancelář. Právní činnost.

Advokátní kancelář. Právní činnost.

Soudní znalec, odhadce – posudky a odhady nemovitostí ceny obvyklé i administrativní, ocenění věcných břemen, dědická řízení, darovací daň, daň z převodu nemovitosti. Pro úřady i fyzické osoby, soudy, notáře a exekutory.

Poskytování notářských služeb, zakládání společností a sepisování smluv.

Služby: - daňové poradenství