FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář - občanské a obchodní právo - právo obchodních společností zakládání, změny

Účetnictví - vedení - daňová evidence - poradenství

Advokátní kancelář - generální praxe - slovenské právo

Firma poskytuje ZDARMA komplexní finanční služby: - posouzení stávajících smluv - poradenství, výběr produktů, připravení nabídky, uzavření smluv, servis.

Poradenství v oblasti oddlužení fyzických osob. Zpracování, podání návrhu na zahájení insolvenčního řízení. Oddlužení je jeden ze způsobů řešení insolvence, tedy neschopnosti řádně a včas plnit závazky finanční povahy.

Služby: -financování bydlení -úvěry -hypotéky -spoření -účetnictví -poradenství.

Pojišťovna. Pojišťovací makléř.

Advokátní kancelář. Advokátní služby: - zaměření na občanské právo, insolvenční právo. Právní poradenství.

Advokátní kancelář. Právnické služby: - právní poradenství - zastupování při soudních a jiných řízeních, obhajobě v trestních řízeních - sepisování smluv, právních rozborů či jiných listin.

Kadeřnické studio. Dámské a pánské kadeřnictví. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů - barvení, melírování - prodlužování vlasů systémem SO.CAP. Zprostředkování. - sjednání krátkodobého a dlouhodobého úvěry nebo půjčky do 50 tisíc pro oblast Svitavy, Moravská Třebová a Letovicko.

Advokátní kancelář. Služby: - specializace na insolvenční práco a rozhodčí řízení - obchodní právo. - likvidace společností - sepisování smluv - vymáhání pohledávek soudní cestou - občanské právo - dražby. Daňové poradenství. Právní poradenství - úvodní konzultace ZDARMA.

Jsme autozastavárna, zaměřující se na klienty v Pardubickém a Královéhradeckém kraji. Nabízíme půjčky proti zástavě dopravního prostředku a výkup dopravních prostředků. Cena, kterou Vám nabídneme za Váš vůz, přívěs, sadu kol apod., dosahuje 70-90% tržní hodnoty podle jejich stavu. Poskytujeme krátkodobé finanční půjčky na 1 týden až 1 rok proti ...

Vedení podvojného účetnictví, externí účetnictví, daňová evidence, daňové přiznání k dani z příjmu, DPH, k ostatním daním, ...apod.

Vedení účetnictví a daňové evidence, mzdová agenda

Vedení účetnictví, daňové evidence - činnost účetních poradců

- daňový poradce - právní pomoc - finančně ekonomické rady ve věcech : daní odvodů poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí

- daňový poradce - zpracování daňového přiznání - vedení účetnictví - mzdy - vedení účetnictví a daňové evidence - účetní poradenství

Nabízíme Vám tyto služby: - Převody nemovitostí - Notářské úschovy - Notářský zápis jako podklad pro exekuci - Závěti, vydědění a ustanovení správců dědictví - Majetkové smlouvy manželů a snoubenců - Zástavní smlouvy a Rejstřík zástav - Ověřování a osvědčování - Obchodní společnosti - Družstva a společenství vlastníků ...

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní a rodinné rozvody, společné jmění manželů - právo obchodních společností zakládání, likvidace