FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: -zprostředkování pojištění, leasingu, úvěrů -správa pojistných smluv -likvidace pojistných událostí.

Dodávka, montáž, opravy: -bytová měřící a regulační technika vody a topení -pro vlastníky domů a bytů. Nabízíme: -komplexní správu nemovitostí -jednoduché, podvojné účetnictví -instalatérské práce -zámečnické práce.

Advokátní kancelář - právo občanské, rodinné, pracovní, mezinárodní soukromé, finanční, trestní, správní a pozemkové - zastupování před soudy všech stupňů včetně Ústavního soudu

Účetnictví. Daňové a podnikatelské poradenství. Audit, oceňování.

Finanční poradenství v oblasti zabezpečení (pojištění majetku, osob a odpovědnosti), financování bydlení (hypoteční úvěry, stavební spoření) a tvorby rezerv (investice, podílové fondy, penzijní připojištění).

Znalec: -oceňování nemovitostí úřední cenou daně, účetnictví -tržní ceny nemovitostí převody, dědictví, insolvence. Realitní činnost a služby poradenství.

Zajišťujeme provádění auditů účetních závěrek podle mezinárodních i českých auditorských standardů a ostatní ekonomické poradenství. Poskytovatel služeb v oblasti auditu a daní již od roku 1994. Daňové poradenství v oblasti účetnictví a mezd.

Realitní kancelář. Provádění veřejných dražeb. Vedení účetnictví.

Poskytuje: -daňové poradenství. Vedení účetnictví a daňové evidence, administrativní práce, provoz FVE a spojená legislativa. Obchodní služby, pronájmy nemovitostí.

Restaurátorství a opravy moderních, starších a historických optických přístrojů a jiných předmětů jako : -starší fotoaparáty a filmové kamery -dalekohledy a zaměřovače -projektory a promítačky -mikroskopy -elektrooptické a optomechanické přístroje. Soudní znalec v oboru optických přístrojů.

Finanční poradenství, směnárenská činnost.

Daňové poradenství, účetnictví.

Služby: -čištění, opravy a stavby komínů -vložkování -revize a výpočty komínů -montáže komínových systémů SCHIEDEL, Eko Universal, BLK -prohlídky průduchů komínovou kamerou -měření emisí u malých zdrojů znečištění -soudní znalec.

Služby: -poradenství ekonomické, právní -znalecké posudky -dražby -odborné posudky.

Účetnictví - daně - ekonomika Komplexní účetní, daňové a ekonomické služby: -zpracování účetnictví (daňové evidence) pro fyzické i právnické osoby a sestavení navazujících daňových přiznání (daň z příjmu, DPH, silniční daň) -zpracování mezd a zaměstnanecké agendy, zúčtování daní zaměstnanců -ekonomické služby a poradenství ...

Advokátní kancelář: -specializace na občanské, rodinné, pozemkové, správní, obchodní a exekuční právo -zastupování před soudy, právní poradenství -právní služby spojené s právem životního prostředí.

Advokátní kancelář: -obchodní právo -občanské právo -trestní právo -pracovní právo -rodinné právo.

Směnárna: -nákupní a prodejní kursy valut výhodnější než v bankách. Při nákupu max.0, 5% poplatek, při prodeji a výkupu nespotřebovaných valut, bez poplatku.

Advokátní kancelář: -právo trestní, obchodní -převody, nájmy (nemovitosti, byty) -finance, daně.

Advokátní kancelář: -obchodní, občanské a trestní právo -vztahy k nemovitostem -vztahy s mezinárodním prvkem. Pobočka Karlovy Vary: Jiráskova 2 360 01 Karlovy Vary tel.: 353 222 283 fax: 353 222 283 e-mail: office@ak-kv.cz

Advokátní kancelář: -obchodní a občanské právo -daňové právo -rozhodčí řízení.

Advokátní kancelář: -obchodní, občanské právo -právo Evropské unie -převody nemovitostí -zakládání obchodních společností -akciové právo, cenné papíry.