JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Soudní znalec, znalecké podusky: - expertíza ručního písma - ručně psaného písma.

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd a personální poradenství.

Služby: - provádění veřejných dražeb Kancelář: Rumunská 12, Praha

Služby: - vedení účetnictví.

Služby: - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd - daňová přiznání.

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Činnost: - obchodní zástupce ČMSS

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání stavebního spoření a úvěrů na bydlení u Českomoravské stavební spořitelny.

Služby: - vedení účetnictví - zpracovnání mezd - personalistika - daně.

Služby - posuzování vlivů na životní prostředí.

Služby: - finanční poradenství - zprostředkování pojištění.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence.

Vlastníte firmu a potřebujete vést účetnictví? Obraťte se na KATEVO SERVIS s.r.o. Zabýváme se vedením účetnictví a daňové evidence pro právnické a fyzické osoby. Pro malé a velké firmy. Nabízíme vedení mezd, měsíční výplaty, účetní poradenství. Hovoříme anglicky, německy, rusky. Provozujeme účetnictví dle evropských standardů.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna.

Obchodní zástupce České pojišťovny - sjednávání pojištění osob, vozidel a majetku. Prodej, servis - počítače, výpočetní technika.

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - sjednání pojištění osob, vozidel, majetku.

Kvalitní účetní služby Vám poskytne společnost pobaltí.cz economica s.r.o. Mezi služby které nabízíme našim zákazníkům patří zpracování účetnictví, daňová evidence, mzdová agenda, personalistika či roční přehledy OSVČ na zdravotní pojišťovny. Naleznete nás na adrese Dělnická 255, Kladno - Kročehlavy. Služby: - komplexní vedení a zpracování ...

Ing. Jiřina Ekertová poskytuje svým klientům komplexní služby v oblasti účetnictví a daní. Mezi mé služby patří vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, daňových přiznání a také zastupování na úřadech. Sídlo firmy naleznete v obci Velenice, okres Nymburk. Služby: - vedení a zpracování účetnictví - daňová evidence - zpracování ...