JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Pronájem vlastních nemovitostí, právní a účetní činnosti a revize.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství. Vedení mzdové agendy. Ekonomické poradenství. Podnikatelské záměry.

Kompletní pojišťovací služby.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení, účetnictví.

Našim posláním je uspořit Vám, našim zákazníkům, finanční prostředky vynakládané na nákup zboží nebo služeb a pomoci optimalizovat nákupní proces a proces jeho řízení. K naplnění tohoto poslání využíváme moderní elektronický nástroj na realizaci on-line výběrových řízení na dodavatele zboží či služeb, naší dlouholeté praxe v oblasti nákupu a ...

Soudní znalec: -odhady lesa -ceny dřeva -náhrady škod.

Nabízíme: - finanční leasing - operativní leasing - finanční poradenství.

Advokátní kancelář: - právo obchodní vymáhání pohledávek, zakládání a změny obchodních společností, sepis smluv dle obchodního zákoníku apod. - právo občanské sepis smluv dle občanského zákoníku, nemovitosti - právo rodinné rozvodové řízení, SJM, výchova a výživa - právo pracovní - právo trestní

Služby: -účetnictví vedení jednoduchého a podvojného -poradenství daňové, finanční a ekonomické -zpracování daňových přiznání všech druhů daní. Prodej: -účetní software. Jeden měsíc vedení účetnictví a poradenství zdarma. Nákup a prodej zboží.

Daňový poradce zapsaný v Komoře daňových poradců ČR. Daňové poradenství: -zastoupení před orgány státní správy -prodloužení lhůty pro podání přiznání k daním z příjmů.

Notář. Služby: -právní poradenství -sepisování smluv -ověřování listin a podpisů -osvědčování právně významných skutečností.

Služby: -zprostředkování pojištění, likvidace škod -pojišťovací a zajišťovací makléřství.

Poradenství: -ekonomické -daňový poradce. Auditorské služby.

Služby: -vedení účetnictví podvojné a jednoduché -mzdy -účetnictví pro obce -účetnictví pro organizační složky státu, územní samosprávní celky.