JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Nabízím komplexní zpracování a vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové a personální agendy, zpracování daňových přiznání pro živnostníky, malé a střední firmy.

Komplexní ekonomické poradenství. Zpracování: -účetnictví jednoduché, podvojné -mzdy, DPH -daňová přiznání. Zprostředkovatelská činnost.

Činnost: - daňové poradenství - daňová evidence - mzdová evidence - vedení účetnictví.

Znalec. Ceny, odhady: -motorová vozidla -přívěsy -návěsy -stroje -zařízení -technologie -stavební stroje -zemědělské stroje. Posudky obor strojírenství: -technický stav -závady -poruchy -havárie -dopravní nehody. Další telefon: 602103780.

Služby: -ekonomické a daňové poradenství -vedení účetnictví -evidence hmotného a nehmotného majetku -účetní výkazy -zaškolení -mzdová agenda. Mezi naše klienty patří významné společnosti působící na celém území České Republiky.

Bezplatné finanční poradenství Jsme schopni zajistit! 1. Kontrolu Vašich stávajících finančních produktů a jejich porovnání s nabídkou na trhu tak, abyste za své peníze získali co nejvíc 2.Všechny druhy pojištění 3.Optimální úvěry na bydlení s nižší úrokovou sazbou ( hypoteční úvěry, stavební spoření a jejich kombinace ) 4.Zprosdředkování ...

Advokátní kancelář. Advokát, výkon advokacie.

Poskytování ekonomického poradenství.

Poskytujeme hotovostní půjčky bez zástavy a bez ručitele.

Soudní znalec. Odhady tržní ch cen nemovitostí a znalecké posudky. Působnost: Kutná Hora, Kolín, Čáslav, Havlíčkův Brod, Chrudim, Uhlířské Janovice, Sázava, .... a okolí. Do 7 dnů od dodání všech podkladových materiálů vypracuji: - Ocenění nemovitostí pro daň z převodu nemovitostí - Ocenění nemovitostí pro banky a hypoteční ústavy - ...

Prezentace Vaší firmy, grafické zpracování inzerce, reklam, firemních značek. Orientační a informační systémy, poutače, plakáty, pozvánky. Zpracování jednoduchého účetnictví na počítači.

Činnost: - zprostředkování pojištění a finančního poradenství