JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Auditorské služby. Poradenství: -daňové -účetní -ekonomické a organizační -finanční analýzy -zastupování klienta u správce daně -pro podniky se zahraniční účastí Zpracování: -daňová přiznání -daňová přiznání do 30.6. Vedení: -jednoduché a podvojné účetnictví.

Nabídka vedení daňové evidence a podvojného účetnictví.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence, mzdy - zpracování daňového přiznání - zastupujeme na úřadech nebo při kontrolách, případně před soudy.

Advokátní služby -právní služby a poradenství.

Služby: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence.

Služby: -leasing osobních automobilů -leasing nákladních automobilů -leasing traktorů -leasing strojů kovoobráběcích, dřevoobráběcích, zemědělských a podobně -leasing zdravotní techniky -leasing výpočetní a kancelářské techniky -pojištění osobních automobilů -pojištění nákladních automobilů a traktorů -pojištění strojů, ...

Cat Financial ČR zajišťuje financování potřeb zákazníků firmy Caterpillar v ČR.

Internetový portál s aukcemi. Dražitel je fyzická osoba starší 18 let, která je současně aktivním držitelem osobního účtu na webových stránkách SNADNÁAUKCE, a která se přihazováním zúčastňuje aukce/í. Vítěz je osoba, jejíž příhoz byl poslední před skončením časového limitu a je uveden jako vítěz na stránce skončené aukce.

Účetnictví: - vedení daňové evidence. Tvorba webových stránek, e-shopů a jejich správa.

Poradenství ekonomické. Zpracování: -účetnictví -jednoduché -podvojné -mzdová agenda pro malé, velké organizace -převod účetní agendy na PC včetně zaškolení -metodiky -ekonomický software, SW.

Naše služby: - oceňování nemovitostí - znalecké posudky.

Naše služby: - vedení účetnictví - úklidové služby.

- činnost účetních poradců - vedení účetnictví - vedení daňové evidence

Advokátní kancelář, právník.

Soudní znalec: - odhady nemovitosti.

Služby: - soudní znalec - oceňování majetku, nemovitostí.

Daňové poradenství. Zpracování: -jednoduché i podvojné účetnictví -daně.