JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Celní služby: -vyhotovování, odbavování celních dokladů -schválený příjemce, odesílatel -ručení v dovozu -poradenství (sazby, podmínky...) -celní podmínky Intrastat - zpracování a odesílání výkazů pohyb zboží v EU) Zpracování účetnictví, daňové evidence, daňových přiznání a výkazů.

Daňový poradce ing.Ivan Jánský: -audit -daňová přiznání -odklad -účetnictví -účetní uzávěrky -ekonomický software -vše také v němčině.

Služby: -prodej ekonomického software -vedení účetnictví a daňové evidence -školení a rekvalifikace na PC. -ECDL

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence.

Sídlo:budova Stavebního bytového družstva. Nabízí: -finanční, účetní a investiční poradenství -kompletní zpracování podvojného účetnictví -zpracování podnikatelských projektů -zpracování strategických plánů -zavádění informačních systémů -dodávky výpočetní techniky. Pomocí konzultační firmy zajistíme: -poradenství při ...

Poradenství: - daňové - finanční - ekonomické.

Služby: - účetnictví, účetní poradce - fynanční analytik

Vedení jednoduchého a podvojného účetnictví.

Zástupce Českomoravské stavební spořitelny. Poradenské místo.

Poskytování ekonomického poradenství.

Auditor. Daňové a účetní poradenství.

Advokátní kancelář: - obchodní právo pro podnikatele a firmy, možnost sjednat s firmou stálou právní službu pro občany - sepisování kupních, darovacích smluv - občanské právo, poradenství - konkurzy, exekuce.

Projektování, oceňování majetku, inženýrská činnost.

Služby: - ekonomické poradenství

Vedení účetnictví a daňové evidence. Poradenství: - účetní - daňové.