JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Naše služby: - vedení účetnictví - ekonomické poradenství.

Hospodářské a ekonomické poradenství: -financování bydlení -pojištění osob, majetku -cestovní pojištění -penzijní připojištění.

Služby: - daňové poradenství.

Obchodní zastoupení ČMSS (Českomoravská stavební spořitelna).

Naše služby: - oceňování nemovitostí - znalecké posudky.

Naše služby: - poskytování krátkodobých úvěrů a půjček - poskytování úvěrů a půjček.

Nabízíme vedení účetnictví a daňové evidence, rekonstrukce účetnictví, zpracování mezd a komunikaci s příslušnými institucemi. Dále poskytujeme účetní poradenství, zpracování daňových přiznání a souvisejících výkazů. Firma je pojištěna.

Administrativní a účetní práce: - jednoduché účetnictví - vedení mzdové agendy - daňová přiznání.

Nabídka služeb účetnictví pro podnikatele i firmy, vedení daňové evidence, mezd, zpracování daňových přiznání na daně z příjmů FO, PO, SD, DPH

Služby: -audit -daňové poradenství: -zpracování daňového přiznání -odklad daně -daňová kontrola -účetnictví: -vedení účetnictví -poradenství.

Vedení účetnictví, vyplnění daňových přiznání, daňová evidence, paušály.

Vedení účetnictví: -jednoduché -podvojné -mzdové -zajištění auditu. Poradenství: -účetní -daňové -ekonomické a organizační podnikatelské plány, úvěry, záměry, průzkumy, ekonomické rozbory. Kopírování: -černobílé. Vazba dokumentů: -kroužková -termo.

Soudní znalec. Specialista znalectví na nemovitosti. Práce: - drobné stavební práce - realizace ústředního vytápění - realizace elektroinstalace - rozvody zdravotechniky.

Zpracování: - účetnictví - daně, mzdy.

Zprostředkování služeb, půjčky, pojištění.

Zprostředkování pojištění pro fyzické osoby.

Znalecké posudky: - soudní - stavební.

Soudní znalec, odhadce: -energetika -teplo -technické zkoušky a analýzy.

Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence.