JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňových přiznání - mzdová agenda.

Samostatný auditor, daňové poradenství a přezkoumávání hospodaření.

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Služby: -kompletní vedení účetnictví -zpracování mzdové agendy -zastupování na úřadech -rekonstrukce účetnictví -daňová optimalizace -audit účetnictví -likvidace společností.

Soudní znalec Ing. Petr Řepa se věnuje odborné znalecké činnost v oborech ekonomika a stavebnictví. Zabývám se oceňováním nemovitostí a zajišťuji posudky statika stavebních konstrukcí bytových i průmyslových staveb. Sídlím ve městě Kolín. Soudní znalec, služby: - ceny, odhady nemovitostí - oceňování nemovitostí - statika stavebních ...

Služby: - ruční kompletace výrobků - zatavování do smršťovacích fólií – multipacky - etiketování - výroba etiket různých velikostí i druhů písma - vedení jednoduchého a podvojného účetnictví pro fyzické i právnické osoby, jednání s úřady, daň.

Realitní kancelář včetně finančního a daňového poradenství. Zajišťujeme kompletní servis při prodeji či pronájmu nemovitostí.

Služby: - celkový servis v oblasti obchodní, právní, administrativní, účetní a v oblasti finančního poradenství - poskytujeme také služby v oblasti vymáhání pohledávek - proces likvidace dlužných částek u příslušné zdravotní pojišťovny, právní cestou v rámci zákonných možností - vyjednáváme snížení či odpuštění části dluhu - daňová ...

Účetní kancelář Alena Hříbalová se zaměřuje na ucelené zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy i daňových přiznání pro malé a střední firmy i fyzické osoby. Sídlíme v obci Chodouň, okres Beroun. Naše služby: - účetnictví, daňová evidence - vedení účetních knih, evidence majetku, pokladní knihy - účtování v cizích měnách - ...

Pan Ing. Jiří Nigrin poskytuje svým klientům služby v oboru daňového poradenství. Nabízím právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů a poplatků. Naleznete mě v obci Pečky na adrese Komenského 89. Služby: - daňový poradce - daňové poradenství - právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů a poplatků - ...

Nabídka vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, daňového přiznání a dalších služeb v oblasti účetnictví a daňového poradenství.

Vedení podvojného účetnictví, ekonomicko-poradenská činnost, zpracování mzdového účetnictví, zpracování daňové evidence.

Služby: - finanční poradenství.

Služby: - pojišťovací a finanční poradenství - sjednání pojištění

Centrum dotací, služby: - dotační poradenství - dotace, EU fondy - veřejné zakázky, výběrová řízení dodavatelů.

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Advokátka. Pobočka Praha: - Máchova 2180/15, Praha 2

Služby: - zpracování daňových přiznání - vedení účetnictví - mzdová agenda.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Pronájem a půjčování věcí movitých

Služy - sestavování stavebních rozpočtů, propočtů a cenových odhadů.

Servis financí Pavel Kubeš s kanceláří v Kolíně nebo Čáslavi nabízí klientům možnost rychlého řešení nedostatku finanční hotovosti na pořízení nemovitosti, vybavení domácnosti, automobilu, zahájení podnikání nebo ke splacení závazků mezi občany. Na míru daným požadavkům nabízí úvěry a půjčky pro podnikatele i fyzické osoby a možnost refinancování ...

Advokátní kancelář - právní služby. Další pobočka - adresa: V Celnici 10, Milenium Plaza, Praha 1 - tel. 724 346 303, 224 346 170.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - mzdová, personální agenda.