JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Účetnictví, daňová evidence, zpracování mezd, daňové přiznání levně, osobně i on-line.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a pracovní - ochrana průmyslového a duševního vlastnictví

Advokátní kancelář - právo daňové, finanční, občanské, obchodní a trestní

Advokátní kancelář Nabídka advokátních služeb v oblasti občanského, obchodního, pracovního a rodinného práva.

Advokátní kancelář se sídlem v Českém Brodě poskytující firmám i občanům právní služby v oblasti občanského, rodinného (rozvody) a obchodního práva, převodu nemovitostí, agendy obchodních společností, dědictví (závěti), insolvence (osobní bankrot) a pracovního práva. Sepis a kontrola smluv, vymahání pohledávek, odborné právní konzultace, ...

kompletní zpracování účetníctví, vyhotovení roční účetní závěrky, vyhotovení daně z příjmu a přílohy k roční účetní závěrce, zpracování mezd.

Vaši hypotéku budete milovat! Nezávislý hypotéční broker - znalost hypoték všech bank na českém trhu, jsme placeni provizemi z banky, vy neplatíte nic. Úvěr nejen zprostředkujeme, ale peníze s vámi i vyčerpáme, obchod pro nás končí, když vy máte zaplaceno. Těšíme se na spolupráci.

Realitní kancelář: - zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí v USA, Španělsku, Baleárských a Kanárských ostrovech a Egyptě - zprostředkování nákupu a prodeje realit na českém trhu, zejména, hotelů, činžovních domů, bytů atd. Orientace zejména na Prahu a střední Čechy Reklamní činnost: - pronájem billboardů a dalších medií zejména v ...

Poradenství v oblasti účetnictví.

Nabídka vedení daňové evidence a podvojného účetnictví.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence, mzdy - zpracování daňového přiznání - zastupujeme na úřadech nebo při kontrolách, případně před soudy.

Advokátní služby -právní služby a poradenství.

Služby: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence.

Poradenství: - daňové - finančně ekonomické

Advokátní kancelář: - trestní právo.

Soudní znalec: -ceny a odhady lesa, lesních porostů, pozemků a škod na nich.