JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby - vedení účetnictví - vedení personální a mzdové agendy - daňové poradenství.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Služby: - oceňování majetku - ekonomika (pro odvětví ceny a odhady se specializací oceňovaní podniků, pro odvětví ceny a odhady se specializací oceňování nemovitost - stavebnictví (pro odvětví stavební materiál, stavby obytné, stavby průmyslové, pro stavební odvětví různá, se specializací rozpočty staveb, ceny stavebních dodávek) Pobočka ...

Služby v oblasti auditu, analýz, obchodu, daní, účetnictví, ekonomického poradenství a mezd.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Velkoobchod a maloobchod Činnost účetních poradců, ...

Služby: - kompletní poradenství pro bytové domy - dotace - technické posouzení nemovitostí, financování

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd - daňové poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - mzdová agenda - zpracování daňové evidence.

Činnost: - celní služby - účetnictví - intrastat

Odborné poradenství - daňové, celní a spotřební daně - služby spojené s registrací zahraničních společností za českou DPH, náhrady české DPH za neusazené podniky, služby související s dodržováním DPH.

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - mzdová agenda - zastupování před orgány finanční správy, správy sociálního zabezpečení a zdravotními pojišťovnami.

Služby: - advokátní kancelář Kancelář Praha: Na Pankráci 1618/30

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy - poradenství

Účetní firma ZetFin Služby: - účetnictví - daně - personální a mzdové poradenství

Služby: -zajištění finančních potřeb pro fyzické a právnické osoby

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny Generali.

Služby: - vedení účetnictví.