JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátka. Pobočka Praha: - Máchova 2180/15, Praha 2

Vedení účetnictví, mzdové agendy: - pro firmy, OSVČ - pro spolky - pro obce - pro bytová družstva - pro neziskové organizace. Vlastní účetní systém - on-line kontrola účetnictví. Svoz dokladů. Odvoz dokladů k podpisu, ověření - doklady jsou vždy předvyplněné. Komunikace s úřady a zastupování před úřady.

Služby: - informační a reklamní TV ve veřejných dopravních prostředcích

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání stavebního spoření a úvěrů na bydlení u Českomoravské stavební spořitelny.

Raiffeisen stavební spořitelna nabízí výhodné a výnosné spoření. Jako člen silné finanční skupiny Raiffeisen Vám garantuje služby na profesionální úrovni, pevné finanční zázemí a navíc využívá cenných zkušeností ze šedesáti let stavebního spoření.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd - daňové poradenství.

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - sjednávání pojištění osob, majetku a vozidel.

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - sjednávání pojištění osob, vozidel, majetku.

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - sjednávání pojištění osob, vozidel, majetku. Kancelář: - adresa: Seifertova 525, 261 01 Příbram - tel. 318 629 387.

Naše daňová a účetní kancelář byla založena v roce 1999. Klientům poskytujeme komplexní služby v oboru daní a účetnictví, včetně ekonomického poradenství. Součástí našeho servisu jsou informace o změnách v aktuální legislativě, upozornění na informace a stanoviska Generálního finančního ředitelství, Koordinační výbory KDP a GFŘ a judikaturu. ...

Služby: - finanční poradenství - poradenství v oblasti hypoték, úvěrů - pojištění.

Advokátní, právní činnost: - Holá, Janík, Samek, advokátní kancelář s.r.o.

Služby: - obchodní zástupce Allianz - životní pojištění - pojištění majetku - cestovní pojištění - havarijní pojištění.

Služby: - pojišťovací makléř - hypoteční makléř. Na Žertvách 29 180 00 Praha 8

Služby: - obchodní zástupce Allianz - životní pojištění - pojištění majetku - cestovní pojištění - havarijní pojištění - pojištění průmyslu - pojištění podnikatelů - stavební spoření - hypoteční úvěr. Kancelář: Antonína Dvořáka 98 263 01 Dobříš Pondělí 08:30-12:00 13:00-17:00 Úterý 08:30-12:00 13:00-17:00 Středa 08:30-12:00 ...

Služby: - finanční poradenství - zprostředkování úvěrů, hypoték a finančního leasingu.

Advokátní kancelář - právní služby Praha 3 - Vinohrady Nitranská 19 tel.: 224 257 347 fax: 224 254 443

Pojišťovna AXA. Životní pojišťovna, penzijní fond a investiční společnost.