JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - vedení účetnictví - administrativní práce - daňové poradenství.

Banka: -veškeré bankovní operace a služby -směnárna.

Kontaktujte nás na bezplatné informační lince Finanční skupiny ČS: 800 207 207 FLEXI životní pojištění PRO JISTOTU. Flexibilní pojištění • FLEXI životní pojištění • Flexibilní životní pojištění JUNIOR Kapitálové pojištění • Kapitálové životní pojištění KAPITÁL Úvěrová pojištění • Úvěrové životní pojištění HYPOTÉKA • Pojištění k ...

Advokátní kancelář: -právní poradenství.

Vedení účetnictví a daňové evidence a zpracování mezd a agendy sociálního a zdravotního pojištění.

Pojišťovna. Pojištění: -majetku -životní, úrazové -odpovědnosti za škodu -studijní -skupinové životní -cestovní -motorových vozidel, automobilů.

Advokátní kancelář -občanské právo -obchodní právo -úpadkové a insolvenční právo -pracovní právo -rodinné právo -trestní právo.

Nabízíme nebankovní úvěry, půjčky a hypotéky od soukromích investorů. Nepožadujeme příjmy, nenahlížíme do bankovních a nebankovních registrů. U nás neplatíte žádné poplatky předem a ani nevoláte na nevýhodná telefonní čísla jako např. 900 apod. Pomůžeme Vám vybrat tu nejvýhodnější půjčku či hypotéku přímo pro Vás. Sloučíme Vaše nevýhodné půjčky, ...

-Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Obchodní kancelář Příbram. Poskytujeme komplexní služby v oblasti pojišťovnictví a finančnictví.

Hledáte spolehlivého advokáta? Potřebujete radu z oblasti práva? Jsme připraveni poskytnout Vám veškeré služby advokátní kanceláře. Pracujeme v oblasti občanského a obchodního práva. Neváhejte a obraťte se na odborníky. Více informací naleznete na našich webových stránkách.

Společnost byla založena v roce 2008 za účelem poskytovat daňový a účetní servis malým a středním podnikatelům. Členové současného týmu začínali s daňovým a účetním poradenstvím již v roce 1990. Před založením společnosti pracovali jako samostatné fyzické osoby. Při poskytování služeb spolupracujeme s advokáty a auditory. Působnost firmy je po ...

Zpracování: -účetnictví -poradenství.

Daňové poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, vedení mzdového účetnictví, podnikové poradenství.

Bankovní služby: infolince 800 300 300. Bydlení: - hypotéky - půjčky - developerské projekty - pojištění. Spoření, investování a zhodnocování peněz: - fondy: - podílové - zajištěné - spořicí produkty - životní pojištění - penzijní připojištění - stavební spoření - asset management. Půjčky a úvěry: - půjčky ...

Služby: -účetnictví vedení jednoduchého a podvojného -poradenství daňové, finanční a ekonomické -zpracování daňových přiznání všech druhů daní. Prodej: -účetní software. Jeden měsíc vedení účetnictví a poradenství zdarma. Nákup a prodej zboží.

Daňový poradce zapsaný v Komoře daňových poradců ČR. Daňové poradenství: -zastoupení před orgány státní správy -prodloužení lhůty pro podání přiznání k daním z příjmů.

Notář. Služby: -právní poradenství -sepisování smluv -ověřování listin a podpisů -osvědčování právně významných skutečností.

Služby: -zprostředkování pojištění, likvidace škod -pojišťovací a zajišťovací makléřství.