JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Poradenství: -ekonomické -daňový poradce. Auditorské služby.

Služby: -vedení účetnictví podvojné a jednoduché -mzdy -účetnictví pro obce -účetnictví pro organizační složky státu, územní samosprávní celky.

Zpracování účetnictví: -jednoduché, podvojné i rekonstrukce -mzdové pokud se zpracovává účetnictví -zajištění auditu. Poradenství: -účetní i ekonomické -podklady pro úvěry -daňové včetně zpracování daňového přiznání.

Auditorské služby. Poradenství: -účetní -finanční -daňové. Finanční analýzy. Vedení účetnictví: -podvojné -jednoduché.

Advokátní kancelář: -právní služby pro soukromou i firemní klientelu.

Komplexní ekonomické poradenství. Zpracování: -účetnictví jednoduché, podvojné -mzdy, DPH -daňová přiznání. Zprostředkovatelská činnost.

Znalec. Ceny, odhady: -motorová vozidla -přívěsy -návěsy -stroje -zařízení -technologie -stavební stroje -zemědělské stroje. Posudky obor strojírenství: -technický stav -závady -poruchy -havárie -dopravní nehody. Další telefon: 602103780.

Služby: -účetnictví -mzdy -daně -audit.

Služby: -vedení a zpracování účetnictví za dozoru daňového poradce -daňové poradenství -daňové odklady -výroba www stránek a prezentací -vývoj webových aplikací -školení -vývoj databázových aplikací.

Zpracování účetnictví na PC: -podvojné, jednoduché, mzdová agenda.

Notářská kancelář. Notářka, notář.

Účetnictví: -jednoduché -podvojné -zpracování daňových přiznání -mzdová agenda -svoz dokladů zajištěn.

ALLIANZ pojišťovna. Služby pojišťovacího agenta.

Daňový poradce - právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Advokátní kancelář: -právní poradenství.

Soudní znalec, odhadce: -zemědělské pozemky.

Advokátní kancelář: -občanské, obchodní, pracovní, rodinné a trestní právo. Výkon advokacie.

Advokátní kancelář. Výkon advokacie.

Advokátní kancelář Advokátní služby v oblasti: -občanského, trestního, pracovního a obchodního práva.