JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář: -právní poradenství -trestní právo, občanské právo, rodinné právo, sepisování smluv, správní právo.

Notářka. Poradenství: -právní -sepisování smluv -ověřování listin a podpisů -osvědčování právně významných skutečností.

Advokátní kancelář: -právní poradenství.

Auditorské služby. Poradenství: -daňové -účetní -ekonomické a organizační -finanční analýzy -zastupování klienta u správce daně -pro podniky se zahraniční účastí Zpracování: -daňová přiznání -daňová přiznání do 30.6. Vedení: -jednoduché a podvojné účetnictví.

Služby: -leasing osobních automobilů -leasing nákladních automobilů -leasing traktorů -leasing strojů kovoobráběcích, dřevoobráběcích, zemědělských a podobně -leasing zdravotní techniky -leasing výpočetní a kancelářské techniky -pojištění osobních automobilů -pojištění nákladních automobilů a traktorů -pojištění strojů, ...

Poradenství ekonomické. Zpracování: -účetnictví -jednoduché -podvojné -mzdová agenda pro malé, velké organizace -převod účetní agendy na PC včetně zaškolení -metodiky -ekonomický software, SW.

Celní služby: -vyhotovování, odbavování celních dokladů -schválený příjemce, odesílatel -ručení v dovozu -poradenství (sazby, podmínky...) -celní podmínky Intrastat - zpracování a odesílání výkazů pohyb zboží v EU) Zpracování účetnictví, daňové evidence, daňových přiznání a výkazů.

Daňový poradce ing.Ivan Jánský: -audit -daňová přiznání -odklad -účetnictví -účetní uzávěrky -ekonomický software -vše také v němčině.

Služby: -prodej ekonomického software -vedení účetnictví a daňové evidence -školení a rekvalifikace na PC. -ECDL

Účetnické a auditorské činnosti; daňové poradenství Architektonické a inženýrské činnosti a související Překladatelské a tlumočnické činnosti Pronájem a leasing výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost.

Wüstenrot: -Stavební spořitelna -Životní pojišťovna. Stavební spoření.

Advokátní kancelář: -právní poradenství.

Vedení účetnictví: -jednoduché -podvojné -mzdové -zajištění auditu. Poradenství: -účetní -daňové -ekonomické a organizační podnikatelské plány, úvěry, záměry, průzkumy, ekonomické rozbory. Kopírování: -černobílé. Vazba dokumentů: -kroužková -termo.

Soudní znalec, odhadce: -energetika -teplo -technické zkoušky a analýzy.

Veřejně obchodní činnost. Činnost organizačních a ekonomických poradců

Advokátní kancelář. Výkon advokacie. Podnikový právník Jednoty Příbram.

Realitní, obstaravatelská a účetní kancelář. Služby: -kompletní realitní a právní servis -nemovitosti, bytové i nebytové prostory

Služby: -hypoteční úvěry, financování -zprostředkovatelské činnosti realitních agentur.

Služby: -poradenství v oblasti řízení rizik a rizikové správy -pořádání výběrových řízení na pojistitele včetně veřejných zakázek.