JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - semináře: finanční gramotnost, finanční bezpečnost, kurz spotřebitelské sebeobrany - akreditované kurzy: finanční poradce, základy podnikání, účetnictví, řešení platební neschopnosti osob, finanční a ekonomická gramotnost - poradenství: pro osoby ve finanční tísni, při podávání Návrhu na povolení oddlužení a Insolvenčního návrhu - ...

Mgr. Michaela Kodedová je advokátka v Advokátní kanceláři Sabotinov & Sabotinova, s.r.o. Právní činnost.

Služby: - obchodní zástupce pojišťovny Generali

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

Služby: - advokátní kancelář - právní služby

Poskytování půjček ze soukromých zdrojů. Realitní činnost. Výkupy, řešení exekucí, dluhů. Půjčky, hypotéky, úvěry. Pojišťovací makléř. Osobní pomocník: -CERET.

Firemní ekonomický servis - vedení účetnictví - daňová evidence - vedení mzdové agendy.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd

Služby: - realitní činnost - odhady nemovitost - pojišťovací služby - zprostředkování úvěrů - exekuce, dražby

Služby: - zemědělské pojištění - pojištění hospodářských zvířat, hospodářských i obytných budov, plodin

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna.

Služby: - obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna.

Služby: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

Služby: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

Právnické a advokátní služby.

Služby: - směnárna - cestovní agentura

Jaroslava Solovjevová poskytuje služby v oblasti účetnictví a personalistiky. Pro živnostníky i malé a střední firmy zajišťuje: - jednoduché účetnictví - podvojné účetnictví - mzdové účetnictví - daňová přiznání - personalistika.