FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář - právo občanské, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní

Služby: - vedení účetnictví, mzdové a personální agendy - poradenství ekonomické.

Zástupce ČMSS-úvěry, půjičky, pojištění

Služby: - ekonomické poradenství - daňová evidence, zpracování daňového přiznání - zastupování při jednání na úřadech - vedení účetnictví - vedení mzdové a personální agendy.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání.

Oceňování nemovitostíodhady a rozpočty - dopravní stavby

Naše služby: - finanční a investiční poradce - zhodnocení finančních prostředků - úvěry, hypotéky - životní, majetkové, odpovědnostní pojištění - spoření, penze - daňové úspory - energetické úspory (na elektrické energii, na plynu)

Společnost pro daňové poradenství. Daně: - veškeré poradenství - přiznání včetně odkladů - DPH - optimalizace daňové povinnosti - podpora při daňových kontrolách - daňový audit - zastupování před územními finančními orgány - projekce daňových povinností - pravidelný daňový dohled nad účetnictvím, jednorázové ...

Daňové poradenství Účetní poradenství

Finanční a operativní leasing: - pojištění - úvěry - stavební spoření - penze - reality - hypotéky.

Finanční poradenství - dluhy - půjčky - oddlužení Poskytuje - drobné úvěry

Poskytujeme: - účetni služby - mzdovou agendu - daňovou evidenci - zastupování na úřadech - elektronická podání - optimalizace daní - konzultace pro začínající podnikatele

Komplexní služby vedení účetnictví a daňové evidence včetně mzdové agendy (není podmínkou) a to jak pro plátce, tak i neplátce DPH.

Vedení účetnictví a ekonomické poradenství.

Vedení účetnictví. Daňová evidence.