FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Poskytujeme poradenskou a realizační činnost v oblasti nebankovních Amerických hypoték, refinancování hypoték, exekuce nemovitosti, nebankovních půjček, konsolidace půjček. Realizujeme pomocí bankovních společností podnikatelské úvěry, úvěry pro podnikatele. Oddlužení nemovitosti – vyplacení exekuce již od 6, 9%! Vše s rychle, kvalitně a průhledně.

Vedení, kontrola, zpracování účetnictví.

Advokátní kancelář. Služby: -poradenské a konzultační.

Advokátní kancelář: -vymáhání pohledávek -zakládání společností -směnky a šeky -spory z obchodněprávních vztahů -občanské právo -rozvodový právník -převody nemovitostí -sepisování smluv -pracovní právo -trestní právo -osobní bankrot -advokátní úschovy.

Služby: -ekonomické a účetní poradenství -vedení, kontrola, zpracování účetnictví.

Poskytuje - půjčky občanům i podnikatelům Pohledávky - okamžitý odkup - smluvní převzetí pohledávky na dobu určitou Realitní činnost - odkup nemovitostí - vyplacení předlužených nemovitostí - pomoc při nalezení kupce nemovitosti - pomoc při nákupu vybrané nemovitosti

Vývoj, distribuce, servis programu EKONOM - účetní a evidenční systém, pro malé a střední firmy. Jednoduché a podvojné účetnictví, mzdy, sklady, maloobchod. Síťové verze . Služby: vedení jednoduchého a podvojného účetnictví.

Nabízíme služby finančních poradců. Pro své klienty zařizujeme úvěry, hypotéky, stavební spoření a životní i neživotní pojištění. Své služby provozujeme ve Zlínském kraji.

Realitní kancelář. Zprostředkování: -prodej a pronájem nemovitostí ve Zlíně a okolí. Služby: -řešení problémů s exekucí i zadluženou nemovitostí -výkup za hotové - byty, nemovitosti -zajištění veškerých dokumentů potřebných k prodeji či pronájmu dané nemovitosti -zajištění převodů družstevních bytů -vypracování kupních nebo jiných ...

Služby: -ochrana příjmů a majetku -privátní finanční strategie a analýza -pojištění - nenadálé výdaje, smrt, invalidita.

Stavební bytové družstvo (SBD). Pronájem, správa, údržba: - nemovitosti (byty, domy). Komplexní služby spojené se správou bytových a nebytových prostor. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví.

Advokátní služby: - trestní právo - obchodní právo - insolvenční právo - občanské právo.

Poskytování krátkodobých půjček soukromým osobám i podnikatelům.

Stavební spoření. Penzijní připojištění. Životní pojištění. Investiční důchodové pojištění. Úrazové pojištění. Pojištění dětí. Pojištění odpovědnosti z provozu motorového vozidla. Vkladové pojištění. Pojištění domácností a nemovitostí. Hypotéky. Pojištění podnikatelských rizik.

Advokátní kancelář. Obchodní právo v plném rozsahu, specializace: - zakládání a vznik obchodních společností - změny v obchodních společnostech - zápisy do obchodních rejstříků - běžné otázky obchodního práva.

Bankovní služby: infolince 800 300 300. Bydlení: - hypotéky - půjčky - developerské projekty - pojištění. Spoření, investování a zhodnocování peněz: - fondy: - podílové - zajištěné - spořicí produkty - životní pojištění - penzijní připojištění - stavební spoření - asset management. Půjčky a úvěry: - půjčky ...

Bankovní služby: infolince 800 300 300. Bydlení: - hypotéky - půjčky - developerské projekty - pojištění. Spoření, investování a zhodnocování peněz: - fondy: - podílové - zajištěné - spořicí produkty - životní pojištění - penzijní připojištění - stavební spoření - asset management. Půjčky a úvěry: - půjčky ...

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, koupě, pronájem, výměna: -nemovitosti: -domy -podnikatelské objekty -byty -pozemky -chaty. Provádění dražeb: -veřejné dražby Služby: -smlouvy kupní, darovací, nájemní, směnné -zápis a výmaz: -věcné břemena -zástavní práva -návrhy na vklad práva vlastnictví -převody ...

Poradenské a servisní služby spojené s dodávkou ekonomického systémového software. Dodávky, prodej: - výpočetní a kancelářská technika. Auditorské služby.

Služby: -auditor pro životní prostředí -autorizace k nakládání s nebezpečnými látkami -komplexní ekologické, environmentální: -dokumentace, posudky o hodnocení vlivů staveb, činností, technologií na životní prostředí -ekologické audity, -analýzy rizik -odborné posudky pro žádost o SFŽP ČR -vyhotovení žádosti pro SAPARD, ...

Zpracovávání žádostí o dotace. Dotační poradenství pro podnikatele a obce.

Advokátní kancelář. Právnické služby.

Vývoj software pro účetnictví. Účetní poradenství, vedení účetnictví. Zpracování daňového poradenství. Auditorské služby.