FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Dceřinná společnost Stavebního a bytového družstva BUDOVATEL. Služby: -činnosti v oblasti nemovitostí na základě honoráře nebo kontraktu -správa a údržba domovních, bytových a nebytových fondů -vedení a kontrola účetnictví. Poradenství: -podnikatelské -daňové, daně.

Služby: -inženýrská činnost v investiční výstavbě -oceňování majetku, odhad ceny, znalecké postudky -kontrolní sestavení rozpočtu.

Exekutorský úřad, exekuce, soudní exekutor.

Vinotéka, prodej: - vína - sudová vína Prodej: - rybářské potřeby Maloobchod, prodej: - potraviny Tel.: 775 177 415 Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd a daňových přiznání - daňová evidence

Služby: -zpracování účetnictví -daňové poradenství.

Daňový poradce, účetní poradce. Poradenství, služby, zpracování: - veškerá daňová přiznání kvalitně, levně, rychle (daň z příjmů právnických osob, daň z příjmů fyzických osob, daň z přidané hodnoty, leasing, silniční daň, daňová evidence) - odklad podání daňového přiznání - vedení jednoduchého i podvojného ...

Nabídka finančního poradenství, vzdělávání a vedení účetnictví: -výběrové řízení -dotační tituly -projekty.

Úvěry a půjčky. Pojištění. Spoření. Poradenství: -činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců Reklamní činnost a marketing. Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti.

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - poradenství - zpracování mezd a daňových přiznání - ekonomické analýzy a podnikatelské záměry.

Služby: - daňové poradenství - vedení, zpracování účetnictví - zpracování mezd a personalistiky - daňová evidence.

Auditorská a daňová kancelář: -zpravování účetnictví pro fyzické a právnické osoby -vedení mezd -účetní a daňové poradenství.

Daňová kancelář. Daňový poradce. Služby: - daňové poradenství, zpracování daňových přiznání (daňová přiznání) - účetní poradenství, vedení účetnictví - mzdové poradenství, zpracování mezd (mzdy).

Finanční poradenství. Produkty: -penze -bydlení -zabezpečení -investice -optimalizace -finanční plán -chytrá hypotéka.

Zpracování podvojného účetnictví, daňové evidence, mzdových agend, optimalizaci daní.

Služby: -daňový poradce, daňové poradenství -účetnictví: -vedení, kontrola a zpracování účetnictví včetně uzávěrek a daňového přiznání -zpracování mezd -evidence majetku -podnikatelské záměry -ekonomické a účetní poradenství -zajištění auditu -intrastat.

Účetní poradenství . Elektronické obchodování. Informační systémy. Vzdělávání. Teleworking. Elektronické volby a aplikace státní správy.

komplexní on-line vedení účetnictví, daňové evidence a poradenství

Obchodní zastoupení Allianz pojišťovna.

Služby: -vedení, zpracování účetnictví -daňová a mzdová agenda -daňové a ekonomické poradenství.

Ubytování v apartmánu na Valašské Senici (v soukromí RD). Činnost účetních poradců. Zpracovnání daňové evidence, účetnictví, daňové přiznání.

Služby: - životní a úrazové pojištění - investic do otevřených podílových fondů.