JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Stavební spořitelna - oblastní zastoupení. Služby: - stavební spoření - úvěr ze stavebního spoření.

Advokátní kancelář. Služby: -rodinné a obchodní právo, právnické služby -převody nemovitostí.

Realitní kancelář: -nákup, prodej, pronájem nemovitostí. Služby: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - mzdová, personální agenda.

vedení účetnictví, řemeslné práce, zdraví a volný čas

Služby: -odhady ceny nemovitostí -znalecké posudky cen nemovitostí -průkazy energetické náročnosti budov -projekty a výpočty pro zateplení budov -studie a projekty staveb -zaměření stávajícího stavu budov

Vedení, kontrola, zpracování: -účetnictví -daňová a mzdová evidence -oceňování nemovitostí.

Vyplatíme a půjčíme, půjčky: -hotově i na příjem, důchod, rentu, nebo na oproti zástavě domu, bytu. -bez dokládu příjmu -schvalování půjčky on-line ihned, bez poplatků -žádost zdarma posouzena. Inzerce zdarma.

Českomoravská stavební spořitelna. Služby: -stavební spoření s LIŠKOU -úvěry a meziúvěry ze stavebního spoření -odkup obecních bytů -financování koupě nemovitostí a bytů -poskytování slev klientům ČMSS -nabídka externí spolupráce.

Veškerá stavební a inženýrská činnost: -dodavatelským způsobem. Provádění veřejných dražeb.

Daňová kancelář: - daňové poradenství - vedení jednoduchého, podvojného účetnictví - daňová přiznání. Daňový poradce: - poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Služby: -v oboru ochrany přírody a krajiny: -posudky - zdravotní stav stromů, zeleně -biologická hodnocení -posuzování vlivu záměrů na krajinný ráz -vypracování: -studie a metodické materiály -koncepce a strategie -projekty pro žádosti o dotace -poradenství, školení.

Služby: -advokátní kancelář -insolvenční správce Pobočka: Na Kapli 1622 76361 Napajedla tel, fax:577941191 judrduskova@tiscali.cz

Služby: - oceňování lesů, pozemků, podniků - audity lesních majetků a lesních podniků - realitní činnost se specializací na lesy

Služby. -vedení a zpracování účetnictví -mzdová evidence, mzdy -zpracování daňového přiznání, daňová evidence

Vedení účetnictví. Poradenství: - daňové - ekonomické - účetní. Audity.

Ekonomické služby. Poradenství: -ekonomické -účetní -daňové -finanční.

Služby: -vedení, zpracování, kontrola účetnictví a daní, daňové přiznání. Poradenství: -daňové.

Vedení účetnictví. Poradenství: - ekonomické - finanční.

Pojišťovací makléř. Služby, zprostředkování: -pojišťovací, pojištění: -osoby, movitosti. Poradenství v oboru.