FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby soudního znalce spojené s pořízením a provozem automobilů, návěsů, přívěsů a jiných vozidel. Odhad ceny a posouzení technického stavu. Renovace veteránů, poradenská činnost v oblasti silničních motorových vozidel.

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti: -byty, domy, garáže -nebytové prostory, garáže. Služby: -řízení s katastrálním úředem. Advokátní kancelář: -odhad ceny nemovitostí Ubytování: -v Chorvatsku -na Velehradě.

Návrhy, realizace: -interiéry - výroba bytového a kancelářského nábytku. Poradenství v oblasti: -zakládání, rozvoj společností -sanace, likvidace problémových firem -právní, daňové -marketingu, marketingové studie. Zpracování: -analýzy, podnikatelské záměry -účetnictví, daně.

Poradenství, poradce: -organizační, ekonomické, účetní Služby: -reklama, reklamní -marketingové -poradce pro krizové insolvenční řízení -insolvenční návrhy.

Prodej: - vína:winařství Dietrichstein - moravská, slovenská a maďarská. Pronájem, správa, údržba: - vlastní nemovitosti. Právní služby Zemědělské družstvo Velké Pavlovice Výroba varhanů Krnov www.rieger-kloss.cz.

Poradenství: -daňové -právní -účetní /účetnictví/.

Účetnictví a kontrola. Poradenství: -daňové -majetkové -finanční.

Leasing: -finanční tel.:577662064. Autoservis, servis, oprava: -všechny druhy automobilů -příprava osobních i nákladních automobilů na STK* -dekarbonizace motorů -vysokozdvižné vozíky DESTA -manipulační technika -tel.:577662898, 737207754. Pronájem, prodej: -nebytové prostory Zlín -byty Zlín -nemovitosti (budovy) v ...

Zástupce Allianz pojišťovny - poskytování služeb a poradenství v oblasti pojištění

Poradenství: -účetnictví a daně. Služby, zpracování: -účetnictví -mzdy -daňová přiznání.

Služby: - daňové poradenství. Vedení, z pracování, kontrola, revize: - účetnictví.

Auditorská, znalecká a daňová kancelář. Služby: -daňové poradenství -audit -zastupování před správcem daně -znalecké posudky z účetnictví pro soudy a soukromé subjekty -účetní poradenství -ekonomické a organizační poradenství -vedení účetnictví -zpracovávání, zpracování daňových přiznání (daňové).

Poradenství: -podnikatelské -daňové Služby: -zpracování, vedení, kontrola: -účetnictví.

Advokátní kancelář. Sídlo firmy: Přerov nám. T. G. Masaryka 224/13 tel.: 581 215 139, 602 569 740

Advokátní kancelář. - nabídka služeb advokátní kanceláře v oblasti občanského, obchodního, rodinného a trestního práva.

Advokátní kancelář. - poskytování advokátních služeb v oboru občanského, obchodního a trestního práva.

Advokátní kancelář. - služby advokátní kanceláře v oblasti občanského, obchodního a trestního práva.

Advokátní kancelář. - zaměřením na občanské, obchodní, pracovní a trestní právo.

Advokátní kancelář: - právní služby