JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Služby: - účetnictví - daně - mzdy

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna

Komplexní nabídka finančních produktů. Pro jednotlivce: - půjčky - účty - leasing - karty - přímé bankovnictví - spoření - pojištění. Pro firmy: - úvěry - přímé bankovnictví - podnikatelské účty - termínované vklady - leasing - platební karty.

Advokátní kancelář. Právní služby ve všech základních oblastech práva, převody nemovitostí, sepisování smluv a zastupování před soudem.

Oceňování majetku pro věci nemovité.

Zastupování při daňové kontrole. Poradenství. Ekonomická činnost.

Soudní znalec v oboru ekonomiky a stavebnictví.

Poradenská a konzultační činnost: - osobní bankrot - insolvenční řízení - bankovní a nebankovní úvěry, půjčky.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - soudní znalec, odhadce: -znalecké posudky, odhady ceny nemovitosti pro finanční úřad a notáře. Projekce, projekty: -pozemní stavby -rodinné domy, chaty, garáže. - projekty a výpočty pro akci Zelená úsporám - zajištění vyjádření orgánů k projektům staveb.

Autobazar,bazar. Zprostředkování,prodej i splátkový, leasing,výkup: -ojetá osobní i nákladní vozidla, automobily. Služby: -odhlášení a přihlášení vozidel -prodej přes internet.

Naše firma Daně v pohodě Vám usnadní Vaše podnikání. Pomáháme při zakládání obchodní společnosti, v účetnictví, v daňovém poradenství či s ukončením podnikatelské činnosti likvidací nebo konkursem. Naší hlavní činností je vedení účetnictví, daňové evidence, mzdová agenda a zpracování daňového přiznání. Služby: - vedení účetnictví, daňové ...

Služby: - právní poradenství - advokát - insolvenční právo - občanské právo - obchodní právo.

Směnárna FINKOS s.r.o., Uherské Hradiště, směnárenská činnost, cestovní agentura

Finanční poradenství: -pro firmy i soukromé osoby -pojištění - osob, firem, podniků, objektů.

Externí zpracování daňové evidence, vedení účetnictví, mzdy, personalistika, daňová přiznání. Zastoupení na úřadech pro drobné podnikatele (OSVČ) a menší firmy.

Oceňování a odhady nemovitostí

Služby: -kompletní právní pro insolvenční řízení -operace s pohledávkami (výkup, prodej pohledávek) -dražební činnost - dobrovolné a veřejné dražby -realitní - prodej, pronájem nemovitostí.

Služby: - daňové poradenství - vedení účetnictví - účetní poradenství.

Činnost: - získávání odškodného pro účastníky dopravních nehod - získávání odškodného pracovních úrazů.