JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Služby: -daňový poradce, daňové poradenství -auditorská kancelář.

Služby: -vedení, zpracování účetnictví pro malé firmy -daňové poradenství, daně, zpracování, daňového přiznání -auditorská kancelář, audity -zpracování zahraničních výkazů (spolupráce se zahraničními partnery).

Pronájem, správa: -nebytové prostory. Poradenství: -organizační -ekonomické. Služby: -vymáhání pohledávek.

Nabízíme řízené insolvence (osobní bankrot) zadlužených občanů, domácností dle insolvenčního zákona. Dále zajišťujeme kompletní servis a právní služby spojené s likvidací právních subjektů (insolvence firem - s.r.o., a.s., v.o.s.).

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky.

Služby: - veřejné dražby, dobrovolné dražby - inženýrská činnost v investiční výstavbě Správa, údržba: - vlastní nemovitosti. Poradenství: - ekonomické, finanční, podnikatelské - v oblasti software, hardware.

Vedení, zpracování, poradenství: - vedení, zpracování účetnictví - zpracování mzdové agendy, mzdy - vedení daňové evidence, poradenství.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví pro podnikatele, neziskové organizace a společenství vlastníků bytových jednotek - vedení daňové evidenci, zpracování daňového přiznání - vedení mzdové agendy, mzdy - poradenství - zastupování před finančním úřadem na základě plné moci.

Profesionální a nezávislé finanční poradenství: - zprostředkování hypotéky, hypotečního úvěru. - osobní analýzy příjmů a výdajů - osobní finanční plány v závislosti na analýze financí - optimalizace rodinných financí - služby pro firmy: - příspěvky na soukromé penzijní připojištění a životní pojištění zaměstnanců - ...

Allianz pojišťovna. Služby: -pojištění osob: -zdravotní, úrazové, cestovní, havarijní -pojištění majetku, domácnosti -stavební spoření -penzijní připojištění. HYPO stavební spořitelna a.s.

Předmět podnikání: - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - zprostředkovatelská a obstaravatelská činnost v oblasti obchodu a služeb - pronájem a leasing movitých věcí - pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor Provozovna: - Šenovská Ostrava (Radvanice).

Nabízíme poradenství v oblasti investic, pojištění a financování bydlení. Prodáváme investiční zlato, stříbro i platinu.

Zprostředkování obchodu a služeb. Služby: - nebankovní půjčky a úvěry - vyplácení - exekuce či dražby.

Advokátní kancelář, advokátní služby. Veškeré právní, právnické služby (kromě trestního práva). Pobočka: -Masarykovo nám. 105, 766 01 Valašské Klobouky kontaktní osoba: JUDr. Petr Hradil tel./fax: 577321593 mobil: 775640520 e-mail: ak.hradil@advokat-zlinsko.cz.

Advokátní kancelář - právo autorské, obchodní a daňové - ochrana osobnosti - Ústavní soud řízení, zastupování

Účetní a ekonomické služby: -vedení, kontrola, zpracování účetnictví. Poradenství: -daňové, daňový poradce -ekonomické, účetní. Kurzy: -účetnictví jednoduché -účetnictví podvojné -daně. Služby: -daňové poradenství -zastupování před správcem daně -finanční účetnictví -vedení účetnictví na dálku -kontrola dohlídka nad ...

Finanční poradenství: -hypotéky,úvěry,spoření,pojištění. Hypotéky účelové i neúčelové i bez prokazování příjmů. Zprostředkujeme Vám hypotéky za zvýhodněných úrokových sazeb a poplatků. Naše kompletní služby hypotečních makléřů získáte zdarma. Po dohodě může jednání proběhnout i u Vás a ve zvoleném čase. Úvěry na komerční nemovitosti.

Služby: -opravy fotovoltaických elektráren -zvyšování efektivity FV elektráren -energetické poradenství -minimalizace nákladů za všechny druhy energie -daňové poradenství -vedení účetnictví Výroba: -regulátory spotřeby elektřiny.

Realitní a inženýrská kancelář Prodej, koupě, pronájem: -rodinné domy -komerční objekty -byty -chaty -pozemky Služby: -oceňování nemovitostí -architektonické návrhy -technický dozor stavby Účetnictví.

Daňové poradenství Vedení - účetnictví FO, právnické osoby, spolky - daňová evidence Znalecká činnost - ekonomika - účetní evidence

Daňové, účetní a ekonomické poradenství, ověřování nákladů na vědu a výzkum

Služby: - auditorské služby - daňové poradenství - vedení účetnictví a účetní poradenství - analýza finanční a ekonomické situace - zpracování podnikatelských projektů - zpracování směrnic v oblasti účetnictví a daní - oceňování společností.

zakládání s. r. o, příp. jiné práv. osoby změny v s. r. o. právní pomoc pro firmy vymáhání pohledávek platební rozkazy soudní řízení exekuce kupní smlouvy darovací smlouvy zástavní smlouvy věcná břemena vč. vkladů do katastru nemovitostí advokátní úschovy rozvody, rozvody dohodou výživné, styk s dětmi vypořádání společného ...

Realitní a finanční služby: -vyplácení exekucí -úvěry -konsolidace půjček.