JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Leasing: -finanční tel.:577662064. Autoservis, servis, oprava: -všechny druhy automobilů -příprava osobních i nákladních automobilů na STK* -dekarbonizace motorů -vysokozdvižné vozíky DESTA -manipulační technika -tel.:577662898, 737207754. Pronájem, prodej: -nebytové prostory Zlín -byty Zlín -nemovitosti (budovy) v ...

Poradenství: -daňové -ekonomické. Služby: -vedení, kontrola účetnictví: -podvojné, jednoduché -zpracování daňového přiznání. Včelařství.

Služby: - daňové poradenství, daňový poradce, daně.

Obchodní zastoupení Českomoravské stavební spořitelny. Zprostředkování: -stavební spoření LIŠKA.

Soudní znalec: - obor ekonomika, odvětví ceny a odhady, specializace stroje a zařízení - věci movité.

Vedení daňové evidence - účetnictví a mzdového účetnictví - zpracování příznání k dani z přidané hodnoty - zpracování přiznání k dani z příjmu fyzických osob -zpracování přiznání k dani z příjmu právnických osob - zpracování přiznání k dani silniční

Služby: -vedení účetnictví, daňové evidence -znalecké posudky, odhady ceny majetku.

Účetní a auditorské činnosti a jejich revize - daňové poradenství, daňový poradce - poradenství podnikání a řízení

Znalecké služby, odhady nemovitostí: -oceňování majetku:

Služby: - vedení účetnictví

Advokátní kancelář. Služby: -právník, právnické.

Advokátní kancelář: - trestní právo, - občanské právo, - obchodní právo.

- hypoteční úvěry -stavební spoření a úvěry pro všechny stavební spořitelny - životní a majetkové pojištění -penzijní připojištění

Velkoobchod: -textil, oděvy. Služby: -factoring -forfaiting.

Služby: -účetnictví, daně, poradenství.

Poskytování komplexních služeb v oblasti pohledávek.Finanční poradenství.

Služby: -vedení a zpracování účetnictví, účetní agendy pro právnické i fyzické osoby -zpracování roční účetní uzávěrky -vedení daňové evidence -daňové audity -účtování DPH* včetně daňového přiznání -zpracování mzdové agendy. Poradenství: -personalistika, aplikace Zákoníku práce -účetní, ekonomické.

Služby: -daňové, účetní poradenství -vedení daňové evidence -vedení účetnictví -zastupování před správcem daně -administrativní práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obuvi. Zprostředkování: -finanční půjčky, úvěry. Poradenská činnost.

Prodej: -pohledávky nakoupené od jiných subjektů.

Služby: -finanční, daňové a účetní poradenství -auditorská činnost -likvidace firem.