FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář. Právní poradenství. Zaměření: - občanské, rodinné, obchodní a trestní právo. Právní služby v oblasti: - konkursů, exekucí, likvidací společností - rozvodů, majetkového vyrovnání manželů. Zastupování klientů v řízení u soudu, s úřady.

Pojišťovna - specialista na havarijní pojištění vozidel Zelená linka:800149235 Základní All Risk pojištění: - nová motorová vozidla + připojištění GAP - automobily na časovou (tržní) cenu - připojištění všech výhledových skel - připojištění půjčovného za náhradní vůz Speciální pojištění veteránů.

Služby: -pojištění občanů a podnikatelů -penzijní připojištění se státním příspěvkem -stavební spoření se státním příspěvkem -úvěry - hypoteční -investice do otevřených podílových fondů -osobní finanční plánování -realitní kancelář.

Patří pod ně několik provozů ubytovacích a směnárna. Předmět podnikání: -ubytovací služby -hostinská činnost -směnárenská činnost -zprostředkování služeb -zprostředkování obchodu -činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Devizové centrum Zlín. Služby: -směnárna bez poplatků. Nákup,prodej: -devizy,valuty.

Směnárna bez poplatku. Nabízí nejlepší směnné kurzy ve Zlínském kraji.

Činnost: - obchodní zástupce ČMSS

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mzdové agendy - daňové poradenství.

Daňové poradeství Vedení účetictví Zpracování mezd Audit ve spoluprácis externím auditorem Ekonomické poradenství

Účetní firma. Daňové poradenství Ekonomické a finanční poradenství Organizační poradenství Vedení: - účetnictví - daňová evidence - účetní poradenství - mzdy.

Činnost: - obchodní zástupce ČMSS.

Činnost: - pojišťovací služby

Zpracování a vedení účetnictví malých firem do 25 zaměstnanců: -daňová přiznání, daňových přiznání -mzdy, mezd -zastupování v jednání se státní správou: -finanční úřad. Vedení: -účetnictví a daňové evidence.

Služby: -účetnictví Poradenství: - daňové, daně.

Advokátní kancelář: - generální praxe - občanské právo - pracovní právo -rodinné právo, rozvody, společné jmění manželů. - trestní právo Služby: - právní, právnické, právník, advokát.

Vedení: - daňové evidence - daňové poradenství. Účetnictví: - vedení - poradenství.

Služby a poradenství v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence.

Advokátní kancelář. Služby práva: - obchodního - občanského - rodinného. Zakládání společností, uzavírání a kontrola smluv, vymáhání pohledávek.

SME - Stanice měření emisí Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -osobní automobily -motorické opravy -karosářské práce. Pneuservis. Prodej, maloobchod, montáž: -výfuky, tlumiče, brzdy -náhradní díly -centrální zamykání. Finanční poradenství Pojištění, hypotéky, úvěry - všechny pojišťovny

Služby: -daňové poradenství -vedení, kontrola účetnictví: -jednoduché, podvojné -mzdy, daňové přiznání.