FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Znalec v oboru kůže a kožešiny, specializace výroba obuvi a technologie všech oborových skupin a kožená galanterie. Znalec v oboru ekonomika, odvětví ceny a odhady se specializací obuvnické a galanterní materiály a výrobky. Nabízím: Spotřebitelské reklamace, Znalecké posudky

Ostatní odborné, vědecké a technické činnosti j. n. Znalec OBOR ZNALECKÉ ČINNOSTI: EKONOMIKA Odvětví: Ceny a odhady Specializace: nemovitosti

Reklamní agentura. Reklamní služby. Výroba, realizace: - reklamní předměty - velkoplošné LED obrazovky. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - finanční poradenství.

Poskytování nebankovních půjček a úvěrů pro FO i PO, vyplácení exekucí, dražeb a zástav, zpracování podkladů pro insolvenci, zajištění finančních náhrad poškozených účastníků dopravních nehod. Vymáhání nevyplacených směnek. P Pomoc klientům, které o nemovitosti připravili lichváři!

Informační servis, zastoupení HYPO stavební spořitelny. Obchod, výkup: -cenné papíry. -akcie. Poskytování: -půjčky finanční (peněžní, peníze): -podnikatelské -na pořízení bytu.

Společnost auditorů a daňových poradců. Poradenství: -daňové,daně. Služby: -zpracování daní -auditorské.

Finační služby - st. spoření, penzijní poj., životní pojištění, investice, úvěry Realitní kancelář. Nákup, prodej a pronájem: -nemovitostí.

Vedení - účetnictví - daňová evidence - mzdové agendy včetně zpracování výkazů pro OSSZ a zdravotní pojišťovny

Daňové poradenství. Zpracování a kompletní vedení účetnictví.

ceny a odhady lesních porostů a pozemků, škody na lesních porostech

Služby: -vedení,kontrola,zpracování: -podvojného účetnictví -daňové evidence -mezd,mzdy,veškerá daňová přiznání -účetní poradenství -řešení daňových problémů -optimalizace daní -příprava podkladů pro finanční instituce.

Soudní znalec v oboru kůže a kožešiny se specializací kvalita a jakost obuvi a souvisejících materiálů.

Advokátní kancelář: -cenné papíry -licenční smlouvy a franchising -nekalá soutěž -občanské právo -obchodní právo. Služby. -právnické, právník, advokátka.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců. Daňový poradce.

UniCredit Leasing CZ, a. s., je univerzální společností nebankovního financování se silným finančním zázemím renomované evropské bankovní skupiny UniCredit.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Směnárna, směnárenská činnost. Další pobočky: OD ČEPKOV - Tyršovo nábřeží 5496, Tel.: 577018151 - Po-Ne 8.00-20.00 OD PRIOR - T.G. Masaryka 6, Tel.:577200257 - Po-Pá 8.00-12.00 12.30-18.00; So 8.00-12.00

Poskytuje - rodinné finanční poradenství

Vedení účetnictví a daňové evidence, ekonomické poradenství.

Zabýváme se převážně zpracováním účetnictví a daňového poradenství. Kancelář Třída Tomáše Bati 5267 760 01 Zlín

Provádění dobrovolných a nedobrovolných dražeb.Komplexní realitní servis týkající se koupě, prodeje, pronájmu a nájmu nemovitostí. Vyplácení zástav a exekucí.