Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Služby: - systémy enviromentální managmentu jakosti. Školení auditorů. Znalecké posudky v oboru: - hutnictví a technické obory - specializace - kvalita a vlastnosti kovových materiálů.

Soudní znalec Projektování a posuzování průmyslové vzduchotechniky, kompresoroven, kotelen a strojírenských technologií. Vypracovávání odborných posudků a rozptylových studii pro ochranu ovzduší. Vypracovávání hlukových studii a autorizované měřeni hluku.

Znalecké posudky Zpracování znaleckých posudků v oborech ekonomika, ceny a odhady motorových vozidel a ceny a odhady strojů a zařízení Odborné posouzení technického stavu karoserie vozidla se zaměřením na provedené opravy Diagnostika řídících jednotek vozidla

Realitní kancelář. Odhady. Znalecké posudky.

Energetický průkaz Energetický audit Projekční činnost Termovizní diagnostika Znalecké posudky

Odhad nemovitost - znalecké posudky

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Práce: -veškeré geodetické: -pro občany, úřady, stavební firmy. Služby soudního znalce. Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej: -nemovitosti - rodinné domy, pozemky.

Jsem soudní znalec jmenovaný v oborech : -Ekonomika -Strojírenství a mám specializaci na motorová vozidla. Vypracuji znalecké posudky pro všechny kategorie motorových vozidel včetně motocyklů, nákladních a speciálních vozidel.

Provádíme: - znalecké posudky v oboru stavebnictví - projektová a inženýrská činnost.

Soudní znalec, odhady nemovitostí a pozemků

Oceňování majetku pro - věci movité, - věci nemovité, - nehmotný majetek, - finanční majetek, - podnik -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské ...

Oceňování nemoviostí a podniků - znalecké posudky poruchy staveb Realitní činnost Realitní činnost Inženýrská činnost Architektonické služby Projektová činnost

- Soudní znalec, odhady nemovitostí - vypracování rozpočtů stavebních prací Inženýrská činnost ve stavebnictví: -opatření projektové dokumentace -zajištění územního, stavebního a kolaudačního řízení -projednání projektů -provedení výběrového řízení na dodavatele -výkon stavebního dozoru.

Oceňování majetku pro - věci nemovité -znalecké posudky -reality

Autoškola - školení řidičů referenti, profesionálové - skupiny A, B, C, CE, BE - kondiční jízdy Soudní znalec - oceňování motorových vozidel a strojních zařízení Školení - řidiči (referenti, profesionálové)

Poradenství, správa a oceňování - nemovitosti Realitní činnost - člen Asociace realitních kanceláří Čech, Moravy a Slezska

Znalecké posudky: -ekonomika: - oceňování podniků a nepeněžité vklady do majetku - ceny a odhady, oceňování strojů, výrobních zařízení - ceny a odhady motorových vozidel - ceny a odhady letecké techniky - ceny a odhady pro věci movité -strojírenství: -posuzování technického stavu strojů.

Soudní znalec - ekonomika, specializace na strojírenství, odhady cen majetku a odhady škod na technických a technologických zařízeních

Soudní znalec: - oceňování motorových vozidel.

Manikůra, pedikůra. Školící středisko. Prodej materiálu. Služby soudního znalce v oboru.