Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Znalec z oborů ekonomika a stavebnictví.

Zpracování: - znalecké posudky a expertizy v oboru ekonomika, stavebnictví, stavby obytné a stavby průmyslové - ceny a odhady nemovitostí, oceňování majetku.

Služby: - odhady, oceňování nemovitostí, movitostí, podniky, firmy. Služby, poradenství: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - zajištění auditu včetné daňového poradenství. Služby: - stavební dozor - inženýrská činnost.

Činnost: - oprava, servis výpočetní technika - IT poradenství - soudní znalec v oborech kybernetika, elektrotechnika, elektronika a ekonomika

Prodej a opravy motocyklů a skútrů: - Aprilia - Suzuki - Scarabeo - Gilera - Piaggio - Moto Guzzi Opravy motorů. Tuning skútrů. Prodej a montáž pneumatik. Znalecká činnost v oboru odhadu motorových vozidel. Provozovna Krnov uzavřena.

Služby: -soudní znalec -realitní kancelář

Znalecký ústav: - ekonomika - stavebnictví - strojírenství. Oceňování: - nemovitý a movitý majetek - podniky - cenné papíry - nehmotný majetek

Oprava, ladění, oceňování a prodej: - klavíry, piana. Soudní znalec.

Servis a měření. Komplexní služby: -autorizované měření emisí -odborné posudky -soudně znalecké posudky v oboru čistota ovzduší -dodávka a servis kontinuálního měření emisí -revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení -smluvní servis -poradenství. Činnost-silniční nákladní doprava: -technické testování ...

Soudní znalec z oboru: - ekonomika - odvětví ceny a odhady se specializací nemovitosti - stavebnictví - odvětví stavby obytné a průmyslové.

Realitní kancelář. Oceňování: - nemovitosti - movitý majetek - podniky - pro bankovní potřeby. Správa: - IS MOISES - národní informační systém pro sledování obchodovaných cen nemovitostí.

Služby: -správa nemovitostí. -oceňování nemovitostí.

Znalecká činnost ve stavebnictví. Odhady nemovitostí.

Znalecká činnost: - soudní znalec v oborech: - ekonomika, odvětví ceny a odhady nemovitostí - stavebnictví, odvětví stavby obytné a průmyslové. Projekční činnost.

Znalecká a odhadcovská kancelář. Oceňování nemovitostí a podniků.

Soudní znalec: -odhady lesa -ceny dřeva -náhrady škod.

Činnost: - tvorba znaleckých posudků.

Služby: -inženýrská činnost v investiční výstavbě -oceňování majetku, odhad ceny, znalecké postudky -kontrolní sestavení rozpočtu.