Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Služby: -projekty stavby, staveb, inženýring, statika, znalec -posudky staveb -soudní znalec - statika staveb, odhady nemovitostí, oceňování nemovitostí.

Soudní znalec v oborech: -ekonomika - ceny a odhady nemovitostí -doprava - technické posudky o příčinách silničních nehod -fotogrammetrie - analýza fotografií dopravních nehod. Poradenství a expertizní činnost v oborech: -oceňování nemovitostí -analýza silničních nehod.

Znalec. Ceny, odhady: -motorová vozidla -přívěsy -návěsy -stroje -zařízení -technologie -stavební stroje -zemědělské stroje. Posudky obor strojírenství: -technický stav -závady -poruchy -havárie -dopravní nehody. Další telefon: 602103780.

Znalecká a realitní kancelář Pardubice provádí inženýring, technický dozor investora a výkon koordinátora BOZP, znalecké posudky v oblasti oceňování nemovitostí (administrativní a obvyklá cena), vad a poruch staveb, cen a kvality stavebních prací, realitní a poradenskou činnost, výběr, nákup, rekonstrukce a správa nemovitostí pro vybrané ...

Soudní znalec. Odhady tržní ch cen nemovitostí a znalecké posudky. Působnost: Kutná Hora, Kolín, Čáslav, Havlíčkův Brod, Chrudim, Uhlířské Janovice, Sázava, .... a okolí. Do 7 dnů od dodání všech podkladových materiálů vypracuji: - Ocenění nemovitostí pro daň z převodu nemovitostí - Ocenění nemovitostí pro banky a hypoteční ústavy - ...

Soudní znalec a odhadce: -znalecké posudky v oboru ekonomika-ceny a odhady nemovitostí -koncesovaný odhadce pro oceňování majetku pro věci nemovité. Překladatelka němčiny Mgr. Eva Čechová. Služby: -soudní tlumočení, úřední překlad, překlad s razítkem němčina -překlady a tlumočení z němčiny do češtiny a naopak. Překlady dokumentů a ...

Advokátní kancelář. - poskytování právních služeb - právní poradenství Poskytování právní pomoci v různých oblastech práva

Soudní znalec: -ekonomika -nemovitosti ceny a odhady nemovitostí za účelem převodu majetku, dědických řízení aj. -tržní oceňování nemovitostí.

Soudní znalec, znalecké posudky, odhady: - nemovitostí - tržní ceny nemovitostí. Realitní kancelář: - oceňování rodinné domy byty bytové domy provozní stavby rekreační objekty pozemky komunikace haly, budovy.

Zřizování a provoz všech druhů střelnic. Znalecké posudky, provozní řády, projekty, akustická měření.

Geologické i zeměměřičské práce, průzkumy, sanace a rekultivace. Soudně znalecké posudky. Sídlo firmy: - Na Sídlišti 820, Zlaté Hory.

Soudní znalec Odhady nemovitostí

Nemovitosti: -oceňování, tržní ceny.

Odhady nemovitostí. Znalecké posudky.

Služby: - znalecká činnost v oboru dopravy.

Znalecká a stavebně právní kancelář. Služby: -znalecké posudky a tržní odhady nemovitostí.

Oceňování stavebních prací. Poskytování komplexních služeb v oblasti Cost managementu.

Služby: - oceňování nemovitostí a podniků - veškerá znalecká činnost - soudní znalectví v oboru ekonomika, stavebnictví, stroje, motorová vozidla - tržní odhady movitého a nemovitého majetku.