Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Autoopravna. Autoservis. Znalecká kancelář: -oceňování vozidel -technický stav.

Ladění, opravy, znalecké posudky: -klavíry, pianina.

Odborné znalecké posudky zpracovávám od roku 1991 mám 26 let praxe ve vývoji a výzkumu stavebně truhlářské výroby a od roku 2008 jsem samostatný znalcem v oboru dřevo-zpracování: - se specializací stavebně truhlářské výrobky - nábytek - dřevěné podlahy - okna - technologie dřevařské výroby - zpracování dřeva - povrchové úpravy ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zbraně, střelivo pro myslivce, sportovní střelbu -obchodní zastoupení SELLIER & BELLOT, CZ ČESKÁ ZBROJOVKA -puškohledy, dalekohledy -oblečení, obuv, nože -dárkové předměty -úpravy, opravy, nastřelování zbraní -oděvy do přírody -značková prodejna BANER -zakázkové práce a opravy -odborné ...

Oceňování nemovitostí - tržní odhady pro bankovní účely - znalecké posudky - poradenství v tepelné technice budov

Nabídka služeb v oblasti oceňování nemovitostí.

Služby: - odhady nemovitostí - projektová činnost ve výstavbě.

Nabídka kompletních inženýrských služeb v oboru pozemní stavitelství včetně projektování, jednání s úřady, rozpočtů staveb a stavebního dozoru.

soudní znalec a odhadce oceńování nemovitostí

Nabízíme: - oceňování nemovitostí - znalecké posudky - odhad ceny obvyklé.

Nabídka projekční činnosti v zahradní a krajinářské architektuře, projektování biokoridorů a biocenter v rámci ÚSES. Dokumentář a posudkář EIA a konceptář SEA podle zám č. 100/2001 Sb., v platném znění. Soudní znalec v oboru zahradnickém a ekonomika a zemědělství /oceňování dřevin, statika stromů/. projekty drobné zahradní architektury ...

Konsultační společnost v oblasti nemovitostí infrastruktury a investiční výstavby.

Znalecké posudky, odhady tržní ceny (pro banky, exekutory, notáře): - nemovitosti - movité věci Požární ochrana ve stavebnictví-požární zprávy, činnost požárního specialisty. Instruktor potápění, vlastní potápěčská lokalita (lom Jesenný)

Soudní znalec Znalecké posudky, oceňování nemovitostí Tržní oceňování nemovitého majetku pro: -úvěry -hypotéky -stanovení obvyklé ceny nemovitosti.

Soudní znalec, odhadce: -zemědělské pozemky.

Znalecká kancelář. Soudní znalec v oboru oceňování nemovitostí.

Soudní znalec- nemovitosti.

Projekční a znalecká kancelář : - projectmanagement - projektová a inženýrská činnost v investiční výstavbě - soudně-znalecká činnost“ ve stavebnictví.

Oceňování, ocenění nemovitostí a podniků. Posuzování stavu a poruch staveb, poradenská činnost v oblasti nemovitostí. Poradenství. Soudní znalec. Odhad nemovitosti.

Soudní znalec v oboru stavebnictví. Oceňování pro účely dědictví, prodej. Ocenění, odhad nemovitostí.