Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Odhad nemovitostí. Znalecké posudky v oboru nemovitostí.

Soudní znalec: v oboru stavebnictví.

Soudní znalectví: - ocenění podniků, nehmotných práv a aktiv - ochranné známky - ocenění movitého majetku. Spisovna. Archiv. Ekonomické poradenství.

Služby: -odhady cen nemovitostí -soudní znalec.

Služby: -soudní znalec -ceny, odhady věcí movitých, spotřební elektronika, nábytek, zemědělská a manipulační tech. stroje.

Znalecké posudky a odhady: -pro fyzické a právnické osoby -oceňování podniků a firem. Poradenská činnost v oboru. Soudní znalec.

Služby: - znalecké posudky - oceňování majetku - odhadování cen.

Služby: -znalecké posudky -odhady majetku.

Realitní kancelář. Nákup, prodej: - nemovitosti. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Privatizace bytového fondu měst a obcí. Znalecké posudky - tržní ceny. Poradenství v oblasti hardwaru.

Znalecký ústav: -stavební expertízy -soudní, znalecké odhady, posudky, nemovitosti, stavby -oceňování podniků.

Služby soudního znalce spojené s pořízením a provozem automobilů, návěsů, přívěsů a jiných vozidel. Odhad ceny a posouzení technického stavu. Renovace veteránů, poradenská činnost v oblasti silničních motorových vozidel.

Soudní znalec. Oceňování nemovitostí.

Autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby. Soudní znalec v oboru stavebnictví a ekonomika. - Technická podpora při výstavbě - Architektura - Návrhy a projekty staveb - Soudní znalecké posudky - Vady a poruchy staveb - Ceny a odhady nemovitostí - Obvyklé tržní ceny nemovitostí - Komplexní řešení staveb

Posudky, projekty: - statika, - dynamické projekty, - nosné konstrukce.

Auditorská, znalecká a daňová kancelář. Služby: -daňové poradenství -audit -zastupování před správcem daně -znalecké posudky z účetnictví pro soudy a soukromé subjekty -účetní poradenství -ekonomické a organizační poradenství -vedení účetnictví -zpracovávání, zpracování daňových přiznání (daňové).

Programování, služby, prodej, opravy, technický servis: -počítače, příslušenství -hardware, software. Projektování, analýza, realizace: -počítačové sítě, INTERNET, INTRANET. Poradenství, konzultace, školení. Programy pro soudy, advokáty, rezervační systémy, Služby: -antivirová problematika -odvirování -soudní znalec v oboru výpočetní ...

Soudní znalec: - obor ekonomika, odvětví ceny a odhady, specializace stroje a zařízení - věci movité.

Znalecké služby, odhady nemovitostí: -oceňování majetku:

Realitní - inženýrská - investorská činnost: - zprostředkování a koupě a prodeje nemovitostí - znalecké odhady - poradenství - příprava staveb. Provozovny: V Kopečku 75/12 500 03 Hradec Králové kancelář v rodinném řadovém domku: V Zahrádkách 508 530 03 Pardubice - Studánka

Odhady majetku a znalecké posudky. Služby: -odhady a oceňování (ocenění) nemovitostí (majetku, majetek).

Odhady: - nemovitostí - stavebnictví