Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Poskytované služby: - ocenění podniku nebo jeho části - ocenění finančního majetku, akcií a podílů v obchodních společnostech - oceňování cenných papírů a jejich derivátů - ocenění nemovitostí - oceňování strojů, přístrojů a technologických celků - ocenění movitého majetku - ocenění nehmotného majetku (know-how, goodwill) a ...

Realitní a znalecká kancelář. (oceňovaní nemovitostí, právní servis)

Činnost: -projekční: -architektonické návrhy -studie -urbanismus -pozemní stavitelství -inženýrská: -ve výstavbě-stavební dozory -znalecké posudky z oboru ekonomika stavebnictví.

Znalecká kancelář: - odhad ceny nemovitostí.

Zajišťují: - oceňování nemovitostí - rozdělování budov na jednotky (Zákon 72/1994 Sb.) - realitní činnost.

Soudní znalec: -ceny a odhady nemovitostí

Naše služby: - oceňování nemovitostí - znalecké posudky.

Služby: - dražby, aukce - znalecké posudky - tržní odhady - prodej, pronájem, nákup nemovitostí.

Advokátní kancelář: -právní služby, poradenství -právník.

Soudní znalec: -ocenění, oceňování a odhady nemovitostí -znalecké posudky v oboru stavebnictví.

Soudní znalec, znalecká činnost. Odhadce, odhady, znalecké posudky, posudek. V oboru ekonomika, stavebnictví. Ekonomika: Specializace na ceny, cena a odhady. Nemovitosti, nemovitostí. Stavebnictví: Stavby obytné. Stavby průmyslové.

AUDITORSKÉ SLUŽBY: - povinné či dobrovolné ověření účetní závěrky - ověření konsolidovaných účet.závěrek - ověření účet.závěrek dlo předpisů IFRS - forenzní audit - due diligence - podnikové kombinace - poradenství v oblasti interního auditu, účetnictví a kontroly DAŇOVÉ PORADENSTVÍ - komplexní poradenství pro FO i PO - daňové ...

Činnosti: -znalecké posudky -projekty, rozpočty staveb -služby projektového managera.

Soudní znalec: -nemovitosti. Investorsko-inženýrská činnost.

Provádíme oceňování nemovitostí, cenných papírů, podniků, pohledávek a závazků.

Služby: -auditorské -soudní znalec na oceňování podniků a věcí movitých.

Soudní znalec ceny a odhady podniků řízení a plánování a organizace ekonomiky ceny a odhady výrobní stroje účetní evidence strojírenství, výrobní stroje a zařízení

Služby: -oceňování nemovitostí, znalecké posudky. Poradenství: -právní -účetní, ekonomické -daňové.

Soudní znalec. Oceňování movitého majetku.

Půjčovna automobilů: - pronájem vozidel značky Škoda, Renault - pronájem dodávkových vozidel značky Renault - znalecké posudky - zastoupení při likvidaci pojistné události.