Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Služby: - oceňování majetku - odhady - finanční poradenství - soudní znalci

Soudní znalec nemovitostí: -znalecké posudky -oceňování majetku-věci nemovité.

Soudní znalec. Specialista znalectví na nemovitosti. Práce: - drobné stavební práce - realizace ústředního vytápění - realizace elektroinstalace - rozvody zdravotechniky.

Soudní znalec v oboru: - ekonomika - cena a odhady motorových vozidel.

Znalecké posudky: - soudní - stavební.

Poradenství: -účetní -ekonomické -organizační -manažerské -auditorské služby -znalecká činnost a oceňování -podnikové finance -krizové řízení a likvidace.

Statik, znalec: -znalecké posudky -statika -poruchy staveb -konzultace.

Soudní znalec, odhadce: -energetika -teplo -technické zkoušky a analýzy.

Znalec v oboru: -ekonomika -odhady a oceňování nemovitostí (autorizovaný inženýr) -stavebnictví (stavby obytné a průmyslové).

Soudní znalec. Posudky: - movité věci.

Služby: -znalecké posudky -oceňování nemovitostí.

Soukromá geodetická kancelář - SGK. Geodetické práce v katastru nemovitostí: -geometrické plány -vytyčování hranic. Inženýrská geodézie: -zaměřování pozemků pro výstavbu -zaměření skutečného provedení stavby -zaměření inženýrských sítí -vytyčování staveb -tématické mapování podle požadavku. Soudní znalec v oboru ...

Znalecké posudky: - dopravní nehody - technický stav - oceňování vozidel.

Nemovitosti: - oceňování - nemovitosti, domy, pozemky - znalecké posudky, odhady.

Nabídka znalecké činnosti v oblasti získání certifikátů podle mezinárodních norem pro systémy managementu jakosti, životního prostředí a bezpečnosti.

Znalecká kancelář. Odhady, oceňování nemovitostí.

Soudní znalec: -znalecké posudky -tržní ocenění nemovitostí.

Oceňování, znalecké posudky, odhady: -silniční nehody -technický stav motorových vozidel -odhady-automobily, stroje a zařízení.

Soudní znalec obor oceňování nemovitosti. Odhady, odhadce, oceňování, ceny, cena nemovitostí, majetku.

Služby: -oceňování majetku pro věci nemovité, pro podnik -odhady.

Znalecká a realitní kancelář. Znalecké posudky: - ceny a odhad nemovitostí. Tržní odhady nemovitostí a majetku: - pro úvěry u bankovních ústavů. Realitní činnost. Prodej, pronájem, převod, odkup: - byty všech vlastnictví - rodinné domy - činžovní domy - komerční prostory - pozemky.

Oceňování majetku a znalecká činnost, Podnikové finance, Firemní poradenství, Fúze a akvizice, Poradenství v oblasti dotací EU. Naše služby vám umožňují si udělat přesný obraz o fungování a vedení společnosti v jednotlivých oblastech. Našimi cílovými zákazníky jsou soukromé společnosti, státní organizace a příspěvkové organizace. Jednotlivé ...

Soudní znalec: -movitosti -elektronika -zahraniční elektronika.

Znalecké posudky. Soudní znalec obor: - ekonomika - odhady nemovitostí.