Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Služby soudního znalce v oboru ekonomika. Odhady ceny nemovitosti, oceňování nemovitostí.

Servis v oblasti tržního oceňování nemovitostí pro účely zjištění reálné hodnoty Vaší nemovitosti. Ocenění nemovitostí i pro účely dědického řízení. Změření na regiony Blanenska, Brněnska, Boskovicka, Svitavska, Prostějovska a Olomoucka.

Soudní znalec - ocenění věcí movitých, nábytku, vybavení domácností - poradenství při vyřizování reklamací.

Firma Ing.Josef Kulhánek se zabývá odhady nemovitostí. Tuto firmu nalezneme v Mělníku. Odhady nemovitostí, movitého majetku, finanční analýza, insolvenční řízení, bankovního majetku. Odhad nemovitosti je vyžadován mnohem častěji, než dříve. Je nutný například: - při koupi, prodeji - u dědictví, darování - soudních sporů, rozvodu, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, školení, servis, oprava: -kancelářská technika -psací stroje OPTIMA (elektronické přenosné i standardní) -náhradní díly pro psací stroje Robotron, Daro, Optima -rýsovací desky Riefler, Isis, Reiss (rýsovací hlavy, poměrová pravítka) -rýsovací potřeby STAEDTLER -geodetické přístroje ...

Soudní znalec v oboru ekonomiky, ceny a odhadů. Specializace na nemovitosti.

Znalecké posudky. Právní servis. Prodej a pronájem - domy - byty - pozemky. Inženýrská činnost. Stavba - byty - rodinné domy. Zednické práce.

Provádění soudních exekucí, sepisování vykonatelných exekutorských zápisů, provádění dobrovolných dražeb a vymáhání pohledávek.

Dražby Znalecké posudky Realitní kancelář Správa nemovitostí Developerská činnost

Znalecké posudky Realitní činnost Inženýrská činnost - dozorování staveb

Znalecká kancelář: -odhady nemovitostí, tržní ceny, oceňování podniků -znalecké posudky o cenách podniků, nemovitostí a pozemků -znalectví ve stavebnictví: -stavby obytné, občanské, průmyslové, rodinné domy -oceňování pro zástavy, bankovní účely, hypotéky -oceňování podnikatelských záměrů -odhady v zahraničních cenách. Soudní ...

Datum zániku:06.09.2013 Činnost, práce: -stavební -obchodní. Práce: -malířské -lakýrnické. Notář. Soudní znalec. Odhady nemovitostí.

Soudní znalec, odhadce, odhady: - lesní hospodářství, lesnictví.

Oceňování nemovitostí: -soudní znalec.

Odtah, oprava, zprostředkování oprav: -Vašeho vozidla v nejkratším možném termínu -STK, emise -po dobu opravy Vám zapůjčí vozidlo jiné -prodej některé druhy vozidel dle aktuální nabídky -výkup od Vás vozidlo poškozené -zajištění prodeje terénního vozidla ASIA ROCSTA včetně servisu -znalecké a odborné posudky v ...

- Realitní kancelář s kompletním servisem v oblasti prodeje a pronájmů nemovitostí včetně zpracování kupních smluv a znaleckých posudků o ceně nemovitostí. Ekonomické a organizační služby včetně zpracování účetnictví. Činnost správců konkursní podstaty. Ubytovací služby - penzion Jilemnice.

zánik poslední živnosti: 31.12.2012 Daňové poradenství Oceňování podniků, cenných papírů, nemovitostí, motorových vozidel, strojů a technologií, nehmotného majetku, cesí pohledávek, majetkových práv, účetní evidence

zánik poslední živnosti: 7.3.2012 Soudní znalec.

Pavel Brabec se zaměřuje na oblast oceňování lesních porostů a poradenství v oblasti ekonomiky.

Synergo s.r.o. se zaměřuje na oceňování movitého, nemovitého, hmotného, nehmotného i finančního majetku.

Projektování dopravních a pozemních staveb, znalec v oboru stavebnictví, autor technických podmínek TP 135 Projektování okružních křižovatek.