Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Soudní znalec Ceny a odhady nemovitostí

Činnost: - tvorba znaleckých posudků.

Soudní znalec Odhady nemovitostí

Služby: - oceňování nemovitostí a podniků - veškerá znalecká činnost - soudní znalectví v oboru ekonomika, stavebnictví, stroje, motorová vozidla - tržní odhady movitého a nemovitého majetku.

Soudní znalec Znalecké posudky, oceňování nemovitostí Tržní oceňování nemovitého majetku pro: -úvěry -hypotéky -stanovení obvyklé ceny nemovitosti.

Soudní znalec: v oboru stavebnictví.

Zajišťují: - oceňování nemovitostí - rozdělování budov na jednotky (Zákon 72/1994 Sb.) - realitní činnost.

Soudní znalec ceny a odhady podniků řízení a plánování a organizace ekonomiky ceny a odhady výrobní stroje účetní evidence strojírenství, výrobní stroje a zařízení

Soudní znalec v oboru: - ekonomika - cena a odhady motorových vozidel.

Oceňování, znalecké posudky: - motorová vozidla - stroje a zařízení - strojírenství - autoopravárenství.

Soudní znalecodhady cen nemovitostí

Provádí: - hodnocení vlivů na životní prostředí - biologické hodnocení - naturové hodnocení - ekologické poradenství - ochrana přírody - autorizované posudky a hodnocení - průzkumy a monitoring - soudně - znalecké posudky.

Soudní znalec, ceny a odhady nemovitostí.

Soudní znalecoceňování nemovitostí Výstavba - inženýrské stavby

Soudní znalecoceňování nemovitostí Zprostředkování - velkoobchod se základními zemědělskými produkty

Soudní znalec ceny a odhady - nemovitosti

Služby: - znalecké v oboru ekonomika - ceny a odhady nemovitostí.

Stěhování Vypracování daňového přiznání k dani z převodu nemovitostí Zajištění - znalecké posudky Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - vily - chaty - chalupy - pozemky, ... Prodej a pronájem - nebytové prostory

Ceny a odhady nemovitostí, strojů, zařízení a technologií Zahraniční obchod - zařízení pro demolice a drcení materiálu RUSKO, BĚLORUSKO, UKRAJINA - firma KÜNSHOFER