Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Vedení účetnictví a daňové agendy Tvorba přehledů o hospodářství Vedení a tisk účetních knih Evidence drobného a dlouhodobého majetku Výpočet cestovních náhrad Konzultace a poradenství Zpracování mezd Ekonomická správa

Služby: - kompletní zpracování, vedení účetnictví pro firmy, podnikatele - vedení daňové agendy, zpracování daňových přiznání, daně - účetním, daňové poradenství.

Služby: - účetnictví - personalistika, mzdy - daňová evidence

Vedení účetnictví a daňové evidence. Zpracování přiznání k DPH fyzických a právnických osob.

Auditorské služby Daňové poradenství Účetní poradenství

Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání Vedení účetnictví - zpracování mezd.

Služby: - správa nemovitostí - účetnictví - úklidové služby - realitní činnost

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - jednání s úřady - zpracování daňového přiznání - evidence a kontroly plateb.

Forenzní audit, vyšetřování podvodů, prověření hospodaření firem, vyhledání hospodářských informací a analýza bonity firem, vyhodnocení informací o klíčových osobách firem, prověření propojení mezi jednotlivými firmami a osobami.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Prodej, montáž: - kancelářský nábytek Služby: - účetní a ekonomické poradenství tel.: 724 771 003

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - mzdové účetnictví - daňové poradenství.

Služby: - účetnictví - zpracování mezd - daňové a finanční poradenství

Služby - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence - vedení mzdové agendy.

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování mezd - vyhotovení daňových přiznání

Daňová agentura. Kompletní služby: - zpracování, vedení účetnictví, zpětná rekonstrukce účetnictví - vedení daňové evidence: - zpracování daňového přiznání - DPH, daň z příjmu, silniční daň, daň z nemovitosti - vedení personální agendy, zpracování mezd, mzdy, vyúčtování cestovních náhrad a služebních cest zaměstnanců - ...