Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Poradenství: -účetní a ekonomické. Služby: -daňová evidence -daňová přiznání -účetnictví -zpracování mezd včetně personalistiky -zpracování obchodních smluv

Jsme účetní firma s kanceláří ve Frýdku-Místku a ve Frýdlantu nad Ostravicí od roku 2019. S vedením účetnictví máme však zkušenosti již přes 17 let jako živnostníci. Od roku 2019 jsme založili firmu JAVEJO s.r.o. a od té doby se rozrůstáme jak o nové zaměstnance tak o nové klienty. Účetnictví, daňovou evidenci a mzdovou agendu však zpracováváme ...

Poradenství: -účetní -daňové (daně).

Účetnictví a ekonomické poradenství Vedení: -účetnictví.

Poradenství: -ekonomické. Zpracování: -účetnictví: -jednoduché -podvojné -mzdy.

Služby: -vedení účetnictví. Poradenství: -daňové.

Služby: - účetnictví - daňové poradenství

Společnost Beskydka s.r.o. poskytuje služby daňového účetnictví, reporting, poradenství ve mzdách, personalistice, likvidaci společností a další.

Služby: -vedení účetnictví, daňové evidence. -ekonomické poradenství.

Zpracování - daně - daňová přiznání - účetnictví - daňová evidence - mzdy.

Poradenská společnost nabízející ucelený komplex služeb v oblasti ekonomického, daňového a účetního poradenství.

Společnost PAMAX consulting s.r.o. poskytuje komplexní služby v oboru vedení účetnictví, zpracování mezd, veškeré účetní a daňové poradenství pro oblast Třebíč, Velké Meziříčí a Vysočina.

Společnost TRISON, s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňového poradenství. Pro naše klienty zajišťujeme také zpracování mezd, vedení daňové evidence, dále provádíme zastupování a komunikace na úřadech. Naše kancelář se nachází na adrese Vinohradská 3216/165, Praha 10 - Strašnice. Služby: - vedení účetnictví - ...

Bc. Marie Miklasová je členkou Komory daňových poradců s ev. č. 2666 a poskytuje odborné služby z oblasti účetnictví a daňové evidence. Jsem také soudní znalec zapsaný u OS Brno a zároveň certifikovaná účetní s více jak 30ti letou praxí. Vedu a řídím team účetní kanceláře se zpracováním i zahraničního účetnictví. Služby: - právní pomoc a ...

Služby: -vedení účetnictví

Poradenství: daně, účetnictví

Služby: - účetnictví - personalistika - zpracování mezd - mzdová evidence - daňové poradenství, daňová optimalizace - zpracování daňových přiznání - odborné konzultace - ekonomická analýza firem - zpracování podkladů pro úvěry a dotace - zpracování vnitropodnikových směrnic.

Poradenství: - účetní - vedení účetnictví.