Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Jsem daňový poradce, který se zabývá vedením účetnictví a zpracováním daňových přiznání ke všem druhům daní v Olomouckém kraji. Daňové poradenství, daňový poradce: - ekonomické poradenství - pro fyzické i právnické osoby - účetní poradenství - zpracování mezd, daňového přiznání, DPH - vedení účetnictví, mezd - odklad daňového přiznání, ...

Daňové poradenství Účetní poradenstvízpracování - mzdové agendy - účetnictví

Advokátní kancelář - právní služby - daňové poradenství - vedení účetnictví

Služby: -poradenství v oblasti systémů řízení kvality -vedení účetnictví a daňové evidence

Bezpečnost práce - vyhledávání rizik a jejich eliminace - školení zaměstnanců a řidičů referentů - vypracování dokumentace bezpečnosti práce včetně její aktualizace - řešení problematiky pracovních úrazů Požární ochrana - zhodnocení objektů a technologií z hlediska požární bezpečnosti - pravidelné preventivní požární prohlídky ...

Účetnictví a daňový poradce: -zpracování daňového přiznání fyzických nebo právnických osob a firem -zpracování podkladu pro úvěry -zastupování při kontrolách finančním úřadem (OSSZ) a zdravotními pojišťovnami -vedení daňové evidence a podvojového účetnictví -vedení účetnictví pro konkurzní správce -vedení ...

Správa bytů a domů, správa nemovitostí - technické zabezpečení - výroba a rozvody tepelné energie - účetní služby - odborné posudky na vady a poruchy staveb.

Služby: - účetnictví a daňová evidence - daňová přiznání Osobní poradenství v oblasti osobního rozvoje a životního stylu.

Účetnictví: -podvojné -daňová evidence -mzdy -výpočet daně z příjmu, DPH -ekonomické poradenství -optimalizace daní -silniční daň -vypracování podkladů pro žádost o úvěr.

Oprava, servis: - výpočetní technika Služby: - připojení k internetu - vedení účetnictví - daňové poradenství

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - daňové poradenství - mzdová agenda

Služby: -auditorská činnost -daňové poradenství

Služby: - auditorské, - daňové a ekonomické poradenství, - outsourcing účetních služeb, mzdové agendy, - znalecké posudky, - IT poradenství.

Vedení účetnictví - daňové poradenství.

Služby: -účetnictví -daňová evidence -mzdové účetnictví -daňová přiznání

Služby: - vedení podvojného účetnictví. - vedení daňové evidence. - zpracování mezd.

Vedení účetnictví - daňová a mzdová evidence - personalistika.

Daňové poradenství a účetnictví. Vedení účetnictví pro firmy a vedení daňové evidence pro fyzické osoby, včetně poradenství. Obchodní činnost.