Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Služby: -vedení účetnictví -daňové a ekonomické poradenství -poskytování software.

Služby: - ekonomické - vedení účetnictví -daňová přiznání - finanční analýzy a úvěry.

Správa bytových domů: - účetnictví SVJ, BD - technická správa domu. Další možné služby "na klíč": - ustavení SVJ - založení BD - transformace BD na SVJ - odborné konzultace.

Zpracování a vedení jednoduchého a podvojného účetnictví, mezd a personalistiky. Zpracování podnikatelských záměrů, finanční analýzy.

Služby: - vedení účetnictví, DE - účetní poradenství

Služby: - daňové poradenství - účetní poradenství.

Daňový poradce číslo osvědčení 358. Auditor číslo osvědčení 1490. Služby: - audity účetních závěrek - vedení účetnictví - zpracování - mzdová agenda - vypracování - daňová přiznání - daně, daňové poradenství, kontroly - daňové přiznání - kontroly správnosti zaúčtování a účetních závěrek, účetní poradenství.

zánik poslední živnosti: 11.1.2014 Vedení účetnictví.

zánik poslední živnosti: 2.4.2002 Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb.. Daňové poradenství.

zánik poslední živnosti: 8.11.2011. Daňový poradce. Kompletní ekonomický servis pro malé a střední podniky. Služby: -účetnictví -úvěrové a daňové poradenství -rekonstrukce účetnictví.

zánik poslední živnosti: 10.7.2001 Daňové poradenství.

zánik poslední živnosti: 21.8.2001 Daňové poradenství.

Účetní služby. Vedení jednoduchého a podvojného účetnictví včetně roční účetní závěrky, mezd a personalistiky.

zánik poslední živnosti: 11.1.2013 Auditorské služby.

zánik poslední živnosti: 28.3.2002 Daňové poradenství Účetní poradenství.

Daňová evidence. Vedení účetnictví: - zpracování mezd.

zánik poslední živnosti: 22.10.2013 Daňové poradenství. Vedení podvojného účetnictví a daňové evidence.