Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Účetnictví, daně, právní poradenství, daně. Mzdy, personalistika.

Daňové poradenství. -zastoupení před správcem daně (na základě plné moci), -podání daňových přiznání, -kontrola účetnictví, -optimalizace daňových povinností.

Autoškola. Autodoprava nákladní mezinárodní i vnitrostátní. Spedice. Vedení účetní a daňové evidence.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví Poskytování právní pomoci a finančně ekonomických rad ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí Zpracování znaleckých posudků v oborech - ekonomika - odvětví účetní evidence a - ekonomika - ekonomická odvětví různá - daně ...

Službyy: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Jsme specialistou na oblast účetní a daňové evidence. Zajišťujeme vedení, kontrolu i rekonstrukci účetnictví. Naše služby vycházejí z práce registrovaného daňového poradce – Ing. Bohuslavy Chumlenové.

Účetní poradenstvívedení - účetnictví - daňová evidence - mzdová evidence

Služby: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence -zpracování mezd -marketingové služby

Služby: - daňové poradenství - účetnictví

Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání. Ekonomické poradenství. Účetní poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda. Kancelář v Českém Krumlově: Latrán 193 Český Krumlov 381 01 Telefon: 380 712 341 Fax: 380 712 341

Vedení účetnictví, daňové evidence, personální a mzdové agendy pro jednotlivce a společnosti.

Vedení účetnictví, zpracování mezd.

Poradenství Fondy EU Strategické řízení Organizační řízení Řízení lidských zdrojů Finanční řízení Řízení kvality. Vzdělávání pro veřejnou správu. Aktivní politika zaměstnanosti. Projektová kancelář.

Právní poradenství Daňové poradenství Audit Transakce Outsourcing Management & Business Consulting.

Oblasti daňové evidence - podvojného účetnictví - daňového poradenství - mzdového účetnictví malých i velkých firem - fúze podniků - likvidací a krizového řízení firem.

Poskytuje - ekonomické poradenství - organizační poradenství Vedení účetnictví a daňové evidence.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Poradenství.