Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Eko farma Výsluní - chov masných plemen skotu Herefor - výroba palivového dřeva - pilařská malovýroba - zemědělská činnost, traktorová doprava - služby při sklizni - vedení účetnictví.

Ú.D.P. Olomouc, s.r.o. je účetní firma, která je ve svém oboru specialistou již od roku 1990. Zaměřujeme se na vedení a zpracování účetnictví, daňové evidence, mezd a DPH včetně vzdáleného účetnictví. Přenechejte veškeré papírování odborníkům! Naše účetní služby poskytujeme nejen pro obchodní společnosti a neziskové organizace, ale také pro ...

Účetnictví Daňová přiznání Vedení účetnictví daňová evidence - účetní uzávěrky - rekonstrukce účetnictví - zpracování účetních dokladů - vedení mezd a mzdové agendy

Působíme v oblasti informačních technologií, účetní, daňové a mzdové oblasti a v oblasti získávání dotací z EU.

Zpracování - daňová přiznánídaňové poradenství Vedení - účetnictví - mzdová agenda

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Vedení účetnictví. Organizační a ekonomické poradenství. Konkurzní poradenství. Veřejné dražby. Prodej majetku.

Údržba a opravy - motorová vozidla Komplexní služby - kamerové systémy Plynoinstalační práce Montáž - solární systémy Topenářské práce Daňové poradenství Správa - majetek - nemovitosti Reklamní činnost Stavební práce Zámečnické práce

Daňové poradenství. Vedení účetnictví, zpracování: -mzdy a personalistika. Bilanční účetní. IT služby. Správa software. Opravy, dodávka: - výpočetní technika.

Služby: -podnikatelské poradenství -účetnictví -mzdy -daňové poradenství

Daně, daňová poradenství. Vedení účetnictví. Mzdy. Personalistika.

Daňový poradce. Daňové poradenství. Daně. Ekonomické poradenství.

Zpracování účetnictví - vedení daňové evidence pro podnikatele - mzdová agenda.

Účetní a daňové poradenství: -zpracování účetnictví -zpracování mezd -poradenství. Zpracování, vedení účetnictví, daňová evidence pro podnikatele. Zastoupení na úřadech. Zpracování účetních uzávěrek. Roční uzávěrky. Daně z příjmu. Komunikace se zdravotní pojišťovnou, správou sociálního zabezpečení.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Poskytování účetního, daňového a ekonomického poradenství. Služby spojené se mzdami.

Účetní kancelář PC SPEKTRUM Jsme rodinná účetní firma se zkušenostmi v oboru účetnictví již od počátku devadesátých let.

Online účetnictví - zpracování mezd - vedení personální agendy - vedení účetnictví.

Poskytujeme služby: -daňové poradenství. -ekonomické poradenství. -vypracování daňových přiznání.

Daňové poradenství: - optimalizace daňových povinností - odklady daňových přiznání - zastupování na úřadech Vedení účetnictví: - daňové evidence a - mzdové agendy - rekonstrukce účetnictví. Praxe v oboru od roku 1994. Za klienty dojedeme. Možnost schůzek prakticky kdykoli. Možnost konzultací po telefonu, e-mailem, ...

Vedení účetnictví, daňová přiznání, zastupování klientů na úřadech Komplexní účetní a daňové služby - účetní poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování daní DPFO, DPPO, SD, DPH - vedení mzdové agendy