Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Služby: -kompletní účetní poradenství. Práce: -tesařské a truhlářské -realizace staveb (domky, půdní vestavby) -rekonstrukce.

Služby: -účetnictví. Obchodní činnost: -zprostředkování nákupu -obstaratelská činnost.

Poradenství - účetnictvívedení - účetnictví - daňové evidence

Projektová činnost. - architektonické studie - rodinné domy - garáže a přístřešky - rekonstrukce - vizualizace Ekonomické služby. - vedení účetnictví - daňová evidence - personalistika - mzdy - bezpečnost práce - vzdělávání a poradenství Fotografování. - zpracování - fotografické kurzy - svatby - tabla - školy a ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Činnost organizačních a ekonomických poradců

Ekonomické poradenství. Účetní poradenství. Vedení účetnictví a daňové evidence. Zpracování mezd

Vedení účetnictví, mzdy, DPH, daňový poradce, daňová přiznání. Poskytujeme zpracování mezd, sestavení daňového přiznání. Ekonomické a daňové poradenství, včetně zastupování na finančním úřadě. Účetnictví poskytujeme i v okolí měst Nymburk, Kolín.

Služby: -zpracování daňového přiznání -daňové poradenství -účetní poradenství -vedení účetnictví -daňová evidence -mzdová agenda

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví a daňové evidence

Zpracování mzdové agendy, vedením personalistiky.

Služby - vedení daňové evidence - vedení účetnictví - mzdová a personální agenda

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - finanční, ekonomické, organizační a účetní poradenství - daňové poradenství - audity

Služby: -vedení účetnictví, daňové evidence.

Služby: -daňové poradenství. -vedení účetnictví.

Účetnictví: - účetního poradenství, - vedení podvojného účetnictví či daňové evidence (dle požadavku klienta a typu firmy), - výpočet mezd zaměstnanců a zpracování veškeré mzdové agendy, - vedení předepsaných evidencí dle požadavku finančních úřadů, především při stanovení daně z přidané hodnoty, - vykazování položek do statistických ...

Vedení účetnictví a daňové evidence.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Daňové poradenství Vedení účetnictví i daňové evidence

Služby: -vedení, kontrola účetnictví. -mzdová, personální agenda. Daňové poradenství: -zpracování daňových přiznání ke všem daním.