Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Služby: -zpracování účetnictví. -vedení daňové evidence. -zpracování mzdové agendy.

Služby: -vedení účetnictví. -daňové, ekonomické poradenství.

Služby - daňové poradenství - účetní poradenství

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Vedení účetnictví Vedení jednoduchého a podvojného účetnictví Kompletní evidence DPH, včetně daňových přiznání DPH Personalistiku a mzdy Vedení ostatních agend (styk s bankou, úřady) Daňové přiznání...

Daňový poradce. Služby: -finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb.

Poradenství: -ekonomické, daňové -při výběru ekonomického software. Služby: -vedení účetnictví -zpracování: -mzdová agenda -daňová evidence -finanční analýzy.

Poradenství: - ekonomické - daňové - účetní - krizové. Služba: - vedení účetnictví, mzdy - daňové poradenství, daně - zpracování žádosti o úvěr, úvěry - krizové poradenství (konkurzy, likvidace). Daňový poradce ve firmě.

Služby: -vedení účetnictví. -zpracování mezd.

Daňová kancelář - daňové poradenství - zpracování daňových přiznání - zastupování před úřady - účetní poradenství - personální poradenství - audit

Služby - zpracování daňových přiznání - vedení účetnictví - daňová evidence - personální a mzdová agenda

Služby - daňové poradenství - zastupování na úřadech - zpracování účetnictví - vedení mzdové agendy

Činnost: - jazykové kurzy - školení - účetnictví - realitní činnost

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Daňový poradce: -vedení účetnictví, daňová evidence -fyzické a právnické osoby -ekonomický rozbor, projekt -zpracování mezd, mzdy, tiskopisy -zajitění dotace z EU

Nabízí: - účetnictví. - podvojné účetnictví, personální a mzdovou evidenci, evidenci zásob, investičního majetku, fakturaci, pokladnu a takzvané manažerské účetnictví.

Služby: - daňové poradenství - účetní poradenství - personalistika - audit - právní poradenství - poradenství po internetu. Sídlo firmy: - Lešetín I.659, 76001 Zlín, tel:577011555, 577011550, e-mail:info@golan.cz.

Účetní poradenství, zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdové účetnictví, majetkové a smluvní evidence, daňová přiznání.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví. Vedení Daňové evidence. Zastupování před úřady.

Daňová a účetní kancelář: -daňové poradenství -ekonomické poradenství -personalistika -audity, auditor -právní poradenství -lektorování seminářů.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Personální a mzdová agenda.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence, mzdy