Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Vedení účetnictví, auditorských a administrativních služeb, finančního, daňového a obchodního poradenství.

Služby: - účetnictví - daňové poradenství - mzdová agenda

Služby: -vedení účetnictví -zpracování daňových přiznání -zpracování mezd

Účetní kancelář: - vedení podvojného účetnictví - vedení mzdové agendy - poradenství v oblasti mezd - zpracování daňových přiznání - účetní poradenství - daňové poradenství.

Daňové poradenství. Odklad daní. Vedení účetnictví: -jednoduché -podvojné.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Poradenství.

Zabýváme se těmito činnostmi: - vedení účetnictví, vedení daňové evidence, specializace pro právnické osoby (Společenství vlastníků a bytová družstva) - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti - velkoobchod a maloobchod - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - zprostředkování obchodu a služeb - ...

Kompletní zpracování účetnictví a daňové evidence. Postaráme se o: -vedení podvojného účetnictví a daní - zefektivnění systému - sestavení roční uzávěrky - přiznání k dani z příjmu PO a FO, ze závislé činnosti, k DPH, silniční, z nemovitostí, z převodu, z darovací a dědické daně.

Služby: - vedení účetnictví - administrativní práce - daňové poradenství.

Poskytování ekonomických služeb pro podnikatele i nepodnikové subjekty. Nabízíme: - vedení účetnictví - krizový management - mzdovou a personální agendu - účetní, daňové a ekonomické poradenství - pronájem zasedacích místností.

Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví -zpracování mezd

Služby: - právní - administrativní - organizační - účetní - daňové - správa majetku. - pořádání dobrovolných i nedobrovolných dražeb

Služby - vedení účetnictví - kompletní mzdový servis - zastupování před úřady - zpracování daňových přiznání

Služby: -vedení účetnictví -ekonomické poradenství -webdesign -pořádání kurzů

Služby: -ekonomické poradenství -účetní poradenství -právní poradenství

Služby: -vedení účetnictví -daňová evidence

Daňové poradenství Finanční poradenství Vedení - účetnictví - daňová evidenceúčtování - mzdy

Zpracování - daně Vedení - daňová evidence - účetnictví - mzdová a personální agenda

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Služby - daňové poradenství - vedení účetnictví - mzdová agenda

Kvalitní služby ve vedení účetnictví a mezd. Staráme se o výrobní závody, agentury a malé i střední firmy a OSVČ. Nabízíme Vám: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování dokladů a DPH - jednání Vaším jménem na úřadech a u soudů - vedení evidenčních listů důchodového zabezpečení - roční zúčtování daně - výplatní pásky a ...

Služby - daňové poradenství - vedení účetnictví

Služby: - účetnictví - ekonomické poradenství