Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Služby: -vedení účetní a evidence -mzdová agenda

Služby: - účetnictví - daňové poradenství

Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence. -zpracování mezd.

Služby: -audit -daňové poradenství -účetnictví

Ekonomické poradenství Zpracování účetnictví pro malé a střední podniky včetně daňových povinností, mzdy- personalistika, statistika - výkaznictví, účetní poradenství.

Vedení účetnictví a mzdové evidence. Zastupování na úřadech, řešení daní.

Daňová přiznání Vedení účetnictví, mzdovéa daňové evidence

Služby: - účetnictví - daně

Správa nemovitostí, účetnictví, daně a mzdy. Právní a realitní služby.

Opravujeme silniční vozidla a zemědělské stroje.

Služby: -zpracování daňové evidence. -daňová přiznání. -mzdová agenda.

Zpracování účetní a mzdové agendy pro FO i PO. Vedení podvojného i jednoduchého účetnictví. Práce s DPH a daní silniční, spotřební a z nemovitosti. Urovnání skladového hospodářství a evidence majetku.

Instruktorka Pilates Tvorba vitráží metodou TIFFANY Zpracování daní - daňová přiznání - daňové poradenství Ekonomické poradenství Účetnictví - vedení - poradenství - DPH - mzdy - daňové evidence

Služby: - účetnictví - daňové poradenství

Služby: - účetnictví - poradenství v oblasti hardware a software - správa počítačových sít

Auditorské služby Daňové poradenství Vedení účetnictví Likvidace obchodních společností

Zabývá se externím zpracováním účetnictví a související daňovou problematikou. Nabídka prací : •Daňová evidence •Účetnictví •Mzdová agenda •Silniční daň Klienty Účetní kanceláře jsou zejména malé a střední firmy, praktičtí lékaři, řemeslníci. Pro klienty, kteří jsou povinni vést daňovou evidenci, je pro rok 2015 nabízena 20% sleva z cen ...

Nabízíme vedení účetnictví, daňové evidence, účetní poradenství, účetní dohled, výhodný odklad podání daňového přiznání a odklad platby daně, optimalizujeme daňovou povinnost klienta v mezích platné legislativy a kompletní daňové poradenství. Zpracujeme mzdy, personalistiku, vč. zastupování na úřadech a přípravy podkladů pro kontroly či vytýkací ...

Poskytujeme služby v oblasti vedení účetnictví, mezd a ekonomického poradenství. Našim cílem je šetřit Váš čas a starosti spojené s touto oblastí. Zároveň Vám rádi poskytneme důležité informace a poradíme tak, abyste se mohli lépe rozhodovat a řídit svoji firmu. Vždy usilujeme o velmi dobré vztahy a vysoce kvalitní práci za přijatelné ceny.

Služby: -vedení účetnictví. Školení, kurzy: -účetnictví.

Ekonomické poradenství - zpracování podvojného účetnictví - vedení daňové evidence - vedení mzdové a personální agendy.