Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Daňová přiznání. Zpracování účetnictví: - vedení daňové evidence - zpracování mezd - vedení skladů - rekonstrukce účetnictví - účetní poradenství.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků.

Účetní kancelář: - kompletní vedení účetnictví i daňové evidence, včetně mzdové agendy - zpracování veškerých daňových přiznání, reportů a účetních závěrek - rekonstrukce účetnictví a kontrola již zpracované účetní agendy - poradenství v oblasti účetnictví a daní, komunikace s úřady.

Auditorské služby Daňové poradenství Ekonomické poradenství

Služby: -auditorské -daňové poradenství

Daňové poradenství. Účetnické služby. Marketing.

Dodávková doprava Dodávková doprava - mezinárodní - vnitrostátní - do 3, 5t Daně Účetnictví

Služby: -komplexní vedení účetnictví pro malé a střední i velké firmy -vedení daňové agendy -mzdy a personalistika

Pečlivě zpracujeme Vaše účetnictví, daňovou evidenci, mzdy, účetní závěrky, přiznání DPH, souhrnná hlášení, přenesená daňová povinnost, přiznání k dani silniční, nově i intrastat. Zastupujeme na úřadech státní správy. K vedení účetnictví používáme vlastní účetní software, našim klientům je k dispozici bezplatně. Máme zkušenosti od roku 1996, ...

Vedení: -účetnictví a daňové poradenství, -mzdové a personální agendy. Daňová přiznání a ostatní ekonomické služby.

Znalec, účetnictví, správa. - kompletní vedení účetnictví firmy, OSVČ, malého podniku, sdružení: - jednoduché - podvojné - mzdové.

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování technických služeb -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod ...

Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání. Vedení - účetnictví - daňová evidence.

Nabízím pomoc v oblasti seberozvoje a alternativní léčby pomocí havajského učení a technik Ho´oponopono: - semináře a terapie pomocí havajského učení Ho´oponopono - kurzy a léčení Ho´oponopono - léčivé havajské a relaxační masáže Ho´oponopono

Vedení účetnictví společenství vlastníků domu.