Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

- daňový poradce, právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a plateb

Vedení účetnictví a zpracování auditů.

Ekonomické poradenství Vedení -účetnictví -daňové evidence.

Vedení - účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda.

Komplexní služby v oblasti vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd a daňových přiznání.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Účetní, mzdové agendy - poradenství - účetní poradenství.

Poradenství: - ekonomické - kapitálové - finanční. Další služby: - strategický audit - rating, tržní ocenění - fundamentální analýzy - tržní průzkumy - ekonomocké modely - znalecké posudky - dotační žádosti - finanční projekty - podnikatelské záměry - provozní analýzy.

Činnost účetních poradců, účetnictví, daňová evidence, mzdy, personalistika, mzdová a personální agenda.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Externí účetní na ŽL. Vedení podvojného i jednoduchého účetnictví. Kompletní zpracování včetně přiznání k DPH. Nabídka služeb je určena pro fyzické i právnické osoby.

Vedení účetnictví a mezd. Daňový poradce. Úspěšné účetní programy.

Finanční poradenství: TOUREX – Turistik & Handel, AG -zhodnocení vklady, vklad-až 18, 25% p.a. -poskytování úvěry-krátkodobé-až 3%. Vedení účetnictví, evidence pro tuzemské i zahraniční právnické a fyzické osoby. Účetní poradenství-zpracování podkladů pro poskytnutí úvěrů. Obchodní činnost. Správa a vymáhání pohledávek. Detektivní ...

Služby: -vedení účetnictví -příjem on-line objednávky tisku letáků s možností roznosu do poštovních schránek firem, nebo domácností.

Účetní a daňový servis: -zpracování jednoduchého a podvojného účetnictví včetně styku s úřady.

Služby, poradenství: - zpracování účetnictví - účetní, ekonomické poradenství - vedení mzdové a personální agendy - zpracování daňových přiznání ke všem daním.

Služby, ekonomické poradenství: -řešení pohledávek, závazků: -vymáhání, započítávání, odkup pohledávek -postupování pohledávek (nákup, prodej) -zápočty pohledávek a závazků -internetová burza pohledávek -ekonomické poradenství -řešení krizových situací -účetní a daňové poradenství.

Účetnictví: -vedení daňové evidence -vedení podvojného účetnictví -mzdové účetnictví -zastoupení Vaší firmy při jednání s úřady tj. kontroly na úřadech -dodání veškerých dokladů na úřady -pomoc při zařizování na úřadech při zakládání firmy včetně Živnostenského úřadu -možnost docházení do Vašich firem -účetní ...

Vedení účetnictví a daňové evidence a zpracování mezd a agendy sociálního a zdravotního pojištění.