Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Auditorská činnost, daňové poradenství, účetní a ekonomické poradenství

Služby z oblasti daňového poradenství, účetnictví a mezd.

Bc. Jaroslava Šálanská, DiS., CA nabízí účetnictví (dříve podvojné účetnictví) a další účetní služby v regionu Praha a okolí již od 1. 4. 1997. Pro zkvalitnění služeb byla 21. 8. 2013 založena společnost Profi účto – daně s.r.o., která nabízí veškeré účetní služby jako např. daňová evidence, účetnictví (podvojné účetnictví), daňové poradenství, ...

Účetnictví: -vedení účetnictví, daňové evidence a zpracování mezd. Zpracování daňového přiznání DPFO, DPPO, DPH, silniční daň a majetkové daně. Zastupování při jednáních s finančním úřadem, správou sociálního zabezpečení a zdravotními pojišťovnami.

Hledáte daňového poradce v okolí Olomouce? Obraťte se na firmu BANEP! Poskytujeme právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodu, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí. Bilanční účetnictví.

Vedení účetnictví a daňová evidence .

Vedení účetní agendy, nákup a prodej, propagační a reklamní činnost, pronájem (učebny, PC), technicko - administrativní práce, zprostředkování obchodu a služeb.

Daňové poradenství Vedení účetnictví - mzdy Zakládání a likvidace společností Insolveční poradenství

Účetnictví - vedení - daňová evidence - poradenství

Zabýváme se prodejem ready made společností, poskytováním virtuálních sídel, správou datových schránek, účetnictvím, daňovým poradenstvím, tvorbou webových stránek a jinými službami, které firmám pomáhají v jejich podnikání.

Zámečnictví. Výroba: - mříže - vrata - ploty - protopožární desky Účetnictví: - daňového účetnictví - zpracování DPH - silniční daně.

Zabýváme se daňovým plánováním a poradenstvím. Nabízíme správu a vedení účetnictví.

Nabízím vedení podvojného účetnictví, mezd a daňového přiznání.

Ekonomické služby: -komplexní vedení účetnictví -zpracování mezd včetně personalistiky -daňová přiznání -ekonomické a finanční poradenství -zpracování podkladů k žádostem o bankovní úvěry.

-vedení účetnictví všem typům společností - vedení daňové evidence - vedení mzdové agendy a personalistiky - daňové poradenství - sestavení přiznání k daním

Zpracování účetnictví: - jednoduché, podvojné. Daňové poradenství. Komplexní vedení a zpracování mzdové agendy (mzdy).

vedení účetnictví a vedení daňové evidence, zpracování mzdové a personální agendy, poskytování daňového poradenství v oblasti daňového systému České republiky a mezinárodního zdanění, zpracování všech druhů daňových přiznání, zastupování klientů před správci daně a ostatními institucemi, asistenci při daňových aj. kontrolách, ...

Insolvenční poradenství Občanský konkurz a oddlužení Kurzy, školení. Účetnictví Daňové poradenství Reklamní služby Sportovní trofeje a medaile Fotodárky Placky, butony a 3D odznaky a přívěšky Ověřovatelská kancelář, ověřování listin, podpisů a vydávání výpisů z Informačního systému státní správy -CZECHPOINT

Poradenské služby, které poskytujeme klientům, zahrnují zejména následující oblasti: -daňové plánování -daň z příjmů právnických osob -daň z přidané hodnoty -DPH Compliance -daň z příjmů fyzických osob -transfer pricing -daňové prověrky -vedení účetnictví -vedení mzdové agendy -školení -administrativní podpora.

Účetní kancelář: - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdy a personalistika - ekonomické poradenství - semináře, školení, rekvalifikace.

Vedení účetnictví. Účetní a daňové poradenství. Auditorské služby.