Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd (mzdy) - ekonomické a daňové poradenství.

Komplexní ekonomické služby Poskytování: - účetní poradenství - ekonomické poradenství - organizační poradenství Zpracování, vedení: - účetnictví - daňová evidence - daňová přiznání - mzdy Zastupování při jednáních s úřady Elektronická komunikace s úřady Zakládání, správa a likvidace firem Reorganizace, konkursy, ...

Vedení účetnictví a daňové evidence.

Daňové poradenství a optimalizace - zpracování daňových přiznání ke všem druhům daní Vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda

Kompletní konzultační služby v souvislostí s prodejem, koupí, pronájmem či nájmem nemovitostí Rychlá a bezplatná prezentace nemovitostí na placených realitních serverech v ČR a v zahraničí Konzultace při stanovení ceny prodeje a pronájmu. Posouzení cen nemovitostí včetně znaleckého posudku a odhadu Poradenství při uzavírání veškerých typů ...

Hledáte firmu, která Vám zajistí audit na profesionální úrovni nebo poradí s daněmi či účetnictvím? Nabízíme profesionální služby v oblasti auditu, poradenství a zpracování ekonomických dat. Naše služby doplňujeme IT podporou, která usnadní a zrychlí vzájemnou spolupráci. Jsme připraveni zajistit i nestandardní služby z oblasti ekonomie a ...

Externí zpracování účetnictví pro firmy a OSVČ - podvojné, daňová evidence, mzdová agenda, poradenství, jednání na úřadech, veškerá daňová přiznání. Mnohaletá praxe, spolehlivost. Mám pojištění odpovědnosti podnikatele v oblasti účetnictví.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence, daně. Audit. Ekonomické poradenství.

Vedení účetnictví. Účetnictví a daňové poradenství.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Zpracování a vedení mzdové agendy, personální agendy.

Služby: - vedení účetnictví, mzdové a personální agendy - poradenství ekonomické.

Služby: -daňové poradenství -účetní poradenství a vedení účetnictví (včetně mzdových agend) -analýzy a rozbory (reporting) -administrativní servis.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Účetní a ekonomické poradenství. Účetnictví, daně.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - ekonomické a účetní poradenství - daňová evidence - vedení účetnictví (podvojné) - vzdělávání

Poskytujeme kompletní účetní a daňové služby. Vedení účetnictví, daňová evidence, personální a mzdové agendy.

Daňové poradenství Zpracování dat

Účetní kancelář. Nabídka vedení účetnictví, mzdové agendy a zpracování daňové evidence.